סינטה כבושה בסלט בורגול

סינטה:
400 גרם סינטה לא כבושה
1/4 גביע מלח גס
1/4 גביע סוכר
1/4 גביע זעתר
מלח
פלפל

כבישה:
מצפים את הנתח בכל המרכיבים מלבד הזעתר.
מניחים בצלחת ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למשך כ- 12 שעות.
מוציאים מהמקרר, מנקים מעט מהמלח ומצפים בזעתר, מניחים במקרר לעוד כ- 12 שעות.

סלט בורגול:
500 גרם בורגול
100 גרם פטרוזיליה
50 גרם רימונים
50 גרם בצל סגול
3 כפות שמן זית
אופן הכנה:
מערבבים את כל המוצרים ביחד לסלט.

מעט בלסמי מצוצמם לקישוט
מעט רכז רימונים לקישוט

צורת הגשה:
פורסים את הסינטה לפרוסות ממלאים מעט סלט בורגול ומגלגלים
מזלפים מעט בלסמי ומעט רכז רימונים. ומגישים

אפשר למלא את הסינטה בכל מיני אופנים כיד הדמיון.