סנדוויץ' עגבנייה (מצויין כחטיף למסיבה)
החומרים
עגבנייה
גבינת עיזים
רוקט
רוטב בלסמי
שמן זית
הכנה
חותכים את העגבנייה, מכניסים פנימה את הגבינות, מתבלים ומגישים.
קרפצ'יו עגבניות עם סלט שעועית תאילנדי
סלט שעועית
שעועית חלוטה מראש
זיתים
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה
מכינים את העגבניות לקרפצ'ו (חותכים, מוציאים את הגרעינים ומסירים את הקליפה עם סכין חד), ואת הסלט מגישים מעליה.
גספצ'ו עגבניות עם קרם חצילים (2 שכבות)
חצילים
קולים חצילים על האש, מערבבים עם שמנת, מלח ומיץ לימון
גספצ'ו עגבניות- מרק קר
2 עגבניות אדומות
1 פלפל אדום
מלח
פלפל
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
מכניסים את כל המוצרים למעבד מזון עד שתיווצר מחית חלקה. מסננים.
את השכבות מניחים אחת על השנייה ומגישים.
בתיאבון!