במקצה הראשון פגשו המתחרים את הצלחת המעופפת, הגשר השבור, קפיצת מוט לרשת, הקרוסלות וכמובן הקיר. וזו השלישייה שנכנסה לטבלה:
נושף בעורפו של שמעון עם שנייה אחת בלבד מאחוריו הגיע יובל מאיו, 22, שעושה ערימות של ספורט וגם ממש אוהב לרקוד ולהבריק עם משפטי פתיחה בברים. מאיו הגיע לבדוק את כישורי הנינג'ה שלו והצליח. אמנם לא צלח עד הבאזר, אבל עשה אחלה עבודה עד קפיצת המוט לרשת ולא שכח להחמיא לבחורה עם העיניים היפות מאחורי המצלמות (ולהפעיל את קסמיו על רותם סלע. שאפו!). הזמן על השעון: 01:07.
במקום השלישי נמצא זמר שוקרון, 26, מאמן התעמלות מכשירים ואקרובטיקה. מגיל חמש עוסק שוקרון אך ורק בהתעמלות וזה מה שהוא מבין בו (וגם בלהציל פנס בזמן צילום). שוקרון צלח באלגנטיות את הסטפר, הצלחת המעופפת אל חבל הבנג'י והגשר השבור אבל נפל בקפיצת מוט לרשת, למרות שעבר את החלק הקשה במכשול. פספוס אמיתי שביאס את השדרנים (ואותנו). אבל מזל שהצליח להשתלב בשביעייה השבועית עם 01:35.
המקצה השני בתוכנית כלל את אומגת צעיף המשי, גשר המטבעות, המדרגות המרחפות והקרוסלה והוא הכניס 4 מתמודדים מצוינים לחצי הגמר.
ראשון בתור הוא מתן בלו, 30, בעל מועדוני כושר עם רקע מקצועי ותחרותי באקרובטיקה וחבר קרוב של השדרית רותם ישראל. לנינג'ה הוא הגיע במטרה "לקרוע את כולם", לדבריו והוכיח שהוא איש של מילים. בלו הוא היחיד הפרק שלחץ על הבאזר ועשה את המסלול כולו ב-03:18 דקות
לאו גילוני, 21, סטודנט בטכניון להנדסה כימית שלא מת על הגדרות בא לנינג'ה בכדי להעביר מסר ברור שנפסיק לקטלג ולהגדיר אנשים. על הדרך הוא גם הוכיח שכולם יכולים להיות נינג'ות. גילוני אמנם נפל בקרוסלות אבל הוא המקום השני במקצה זה עם 01:52.
דור עובדיה בן ה-22 הוא מאמן כדורסל שמנהל עסק משפחתי לבר נרגילות ופותח כל בוקר עם "שורה של אומגה 3" ותוספי מזון. השילוב המעניין הזה הביא אותו למקום שלישי בטבלה והכניס אותו לחצי הגמר על אף שנפל בשלב הקרוסלות אחרי 02:38.
ואלון הגיתי הוא המתחרה שסוגר את הטבלה עם מקום רביעי מכובד במקצה השני והוא נכנס לחצי הגמר. הגיתי, רק בן 17.5, מטפס כבר יותר מחצי חיים. הגיתי עשה מסלול קליל שהרגיש כמו טיול בפארק אבל כשל בקרוסלה האחרונה והשלישית. הזמן על השעון: 02:11
>>עקבו אחרי עמוד הפייסבוק הרשמי של "נינג'ה ישראל" 2018
"נינג'ה ישראל 2018": קשת, ערוץ 12