ביום שבת (21:10) ייכנסו התלמידים של "הצילו!" למטבח ויגלו לראשונה את עולם האפיה כשיתבקשו להכין פחזניות. גם מיכל ינאי עמדה במשימה והיא לא יכולה לחכות לראות את התוצאה על המסך: "סוף סוף הייתי טובה", היא אומרת בסיפוק. בינתיים, הבת אלכס מסכימה שיש שיפור, אחרי שבראיון הקודם היא לא ממש פרגנה, בלשון המעטה: "היא יודעת לבשל ממש לא טוב אנחנו זורקים את זה לפח. יש לי אח שהוא גם לא אוהב את האוכל של אמא".
עכשיו, כשכבר הספיקה לרכוש כמה כישורים, היא מתחילה לכבוש את עולם הבישול לאט ובזהירות: "אני עושה סנדוויץ' בבוקר, עשיתי עוגת שוקולד, טיגנתי שניצל- אמנם התבלבלתי בין שמן זית וקנולה או כמו שאומר ברודי "שמן גרנולה". אבל אני עדיין מחכה שההתאהבות תגיע". כמו בכל דבר חדש שהיא עושה, גם הפעם היו לבטים, אבל עכשיו אין לה ספק שהיא עשתה את הבחירה הנכונה: "יש לי בעל מאוד מפרגן שתמך בי והיה חשש, ראו את זה אצל כולם. אבל היה כל כך כיף, כמובן שניצן מאחורי הקלעים עשה לנו כל מיני מטעמים".
הבוקר של קשת, רביעי עד שישי ב-06:30, ערוץ 2