כשהזוגות והשופטים של "MKR המטבח המנצח" הגיעו לאכול במסעדות זה של זה - הכל היה מושלם. טוב, כמעט מושלם. אבל כמה שאלות קצרות מאחורי הקלעים גילו לנו שגם לטבחים משופשפים כמו המתחרים בתוכנית, יכולות לקרות טעויות, ואפילו כאלה ממש חמורות. מוכנים? התחלנו. והפעם, אין צורך שתצטיידו במשהו טעים ליד.
אלכס ואלכסה: הקריש שלא נקרש
אלכסה: היה לי ניסיון כושל בהכנת עוף בשקית, לא שמתי לב שהעוף לא נקי למטה והוא בושל עם צואת עוף ותבלינים. לקח זמן להבין את זה, כולל הטעימה.
אלכס: בתוכנית, כשהקריש לא נקרש, אז הגשנו ג'לי ולא קוביה בכוסות מרטיני.
אסתר ויהונתן: פחות מתוק, הרבה פחות
אסתר: קינוחים הם לא הצד החזק שלי וכשאירחתי לארוחת ערב, הכנתי עוגה בחושה פשוטה מאוד, שמסתבר שלא היה בה סוכר בכלל.
יהונתן: ברוך השם לא היו לי פאדיחות.
לבנה וחי: פגוש את ההורים
לבנה: לפני יותר מ-25 שנה, כשהתחתנתי, אירחתי את הוריי לארוחת ערב ורציתי להכין לאבי את המאכל האהוב עליו - קורקבנים. לא ידעתי שצריך להכניס את הבשר לסיר לחץ וכשהגשתי את המנה, הקורקבנים לא היו מוכנים. הוריי נהנו מהרוטב.
ללי ושמרית: מפה לאוזן
שמרית: לפני 15 שנה, כשהתחלתי לבשל ולקחתי מתכון ממישהי שהכרתי, עשיתי בשר צלי בתנור והיא 'שכחה' לציין שצריך להוסיף נוזלים. כמובן שהבשר התייבש וקיפד ראשו. מאז אני תמיד אתן באהבה מתכונים מדויקים בטירוף ואשאיר את הטלפון שלי לבירורים נוספים.
אמיר ונמרוד: הצלצול הגואל
אמיר: בארוחה עם סבתא והדודים שלי, שכולם אנגלוסקסיים דוברי אנגלית מנומסים כאלה, צלצל לי הטלפון והצלצול שלי הוא "***I’ve got bitches, All on my D”. מי שמכיר את השיר מבין את המבוכה.
עומר ועדן: הכל דבש?
עומר: פעם הכנתי לחברה כנאפה, ועשיתי סירופ עם סוכר. במקום סוכר זה היה מלח.
עדן: הכנתי את עוגת המייפל המוכרת שלי, שכולם חיכו לה, וכשהם אכלו גיליתי ששמתי מלח במקום סוכר.
"MKR המטבח המנצח" משודרת בימים א'-ג' אחרי החדשות, בקשת 12