שניצל (תמונת AVI: המטבח)
מירי נבו בפעולה|תמונת AVI: המטבח
מרכיבים:

חזה עוף נקי ויפה ודפוק
ביצים
פירורי לחם אורגניים
סומק
שומשום
תבלין לעוף של "טעם וריח
קצת מלח
מעט אבקת שום
שמן קנולה

אופן הכנה:

דופקים את הבשר כך שיהיה דק ועדין
מערבבים יחד את הבלילה של האבקות: פירורי הלחם, התבלינים והשומשום.
בקערה נפרדת מקשקשים את הביצים. שמים את השניצלים בבלילה של הביצים, ומשם מעבירים אותם לצלחת השנייה של פירורי לחם. "הופכת הופכת ושמה במחבת"