עזרא קדם (תמונת AVI: עדי רם,  תחרות מתכוני השוקולד של עלית)
שף קדם - האיש והאגדה|תמונת AVI: עדי רם, תחרות מתכוני השוקולד של עלית

עזרא קדם, שף בעל מוניטין בינלאומי, הקים את מסעדת העילית "ארקדיה" בשנת 1995 ממובילות מטבח הגורמה בארץ המתבססת על חומרי גלם מקומיים ואורגניים. במסעדה ביקרו אישים רבים, ביניהם נשיא ארה"ב לשעבר, ביל קלינטון. קדם גדל בירושלים, שם ספג את האהבה לבישול מהמטבח העיראקי של אמו וסבתו. הוא למד בארה"ב בישול, תחילה בסן פרנסיסקו ב -  CALIFORNAIN CULINARY ACADEMY ולאחר מכן בניו-יורק ב- FRENCH CULINARY INSTITUTE במקביל התמחה אצל השף תום וולנטי במנהטן.

שף איתי סקורופה

השף הבינלאומי איתי סקורופה החל את דרכו כיד ימינו של השף ישראל אהרוני במסעדה המיתולוגית "תפוח הזהב". עד היום הוא נחשב לתגלית הגדולה של אהרוני. בגיל 22 כבר סומן כהבטחה קולינארית גדולה בישראל. לאחר 4 שנים במסעדתו אהרוני, שף סקורופה עבר לארצות הברית כדי לעבוד במסעדות הנחשבות ביותר בעולם: "ז'וליז קיטשן" מסעדת השנה 2003, "ז'אן לואי פלדן", ניו יורק. כמו כן איתי עבד ב"למלואז" שבדרום צרפת, בעלת 3 כוכבי משילן ובכמה מסעדות נחשבות במוסקבה.
ב 2004 הקים את מסעדת הגורמה "אדמונד" בנצר סירני. כיום שף ויועץ קולינארי במסעדות נחשבות ביותר בארץ.

שפית גלי ברמן

שפית גלי ברמן התחילה את דרכה הקולינארית לפני 18 שנה כטבחית במסעדה המיתולוגית של השף חיים כהן, "קרן". לאחר סטאז' ב-Moulin de martiaux בצרפת והתמחות במנות אחרונות, הפכה שפית ברמן לקונדיטורית הראשית של מסעדת "קרן" ו"דיקסי" של כהן.
גלי המשיכה לפתח את הקריירה הקולינארית שלה בארץ ובעולם: ב-96 הייתה שפית ב"פוד-ארט", ב-99 שפית פרטית של טד אריסוןובילתה בהתמחויות נוספות באנגליה ובצרפת ב la manoir aux quat saisons וב Café a la Carte.
כיום גלי היא השפית והבעלים של חברת הקייטרינג "גלי ברמן - קייטרינג שף" ובנוסף משמשת כשפית הבית של חברת ספייסס ושל חברת שולטס ישראל.