מצרכים:
חומרים רטובים
1.5 כוסות שמן קנולה
1.5 כוסות סוכר חום
4 ביצים
חומרים יבשים
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח לבן
6 כפות בנפייבר
2 כפיות קינמון
2 כפיות מחוקות אבקת אפייה
1 כפית מחוקה סודה לשתייה
6 גזרים
אופן ההכנה
מכניסים את החומרים הרטובים למעבד מזון עם להב מתכת - לקבלת תערובת חלקה, בקערה נפרדת מנפים את החומרים היבשים, ומוסיפים אותם לתוך תערובת השמן. מערבבים.
מגרדים 5-6 גזרים לקבלת 3 כוסות גזר, מוסיפים את הגזרים לתוך התערובת ומפעילים את המעבד בפעולות קצרות למספר שניות. שופכים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180מעלות עד שהקיסם יוצא נקי.
סה"כ: 14 מנות
סיבים לפרוסה: 3.5 גרם סיבים תזונתיים