מצרכים:

חומרים רטובים

1.5 כוסות שמן קנולה

1.5 כוסות סוכר חום

4 ביצים

חומרים יבשים

1 כוס קמח מלא

1 כוס קמח לבן

6 כפות בנפייבר

2 כפיות קינמון

2 כפיות מחוקות אבקת אפייה

1 כפית מחוקה סודה לשתייה

6 גזרים

אופן ההכנה

מכניסים את החומרים הרטובים למעבד מזון עם להב מתכת - לקבלת תערובת חלקה, בקערה נפרדת מנפים את החומרים היבשים, ומוסיפים אותם לתוך תערובת השמן. מערבבים.

מגרדים 5-6 גזרים לקבלת 3 כוסות גזר, מוסיפים את הגזרים לתוך התערובת ומפעילים את המעבד בפעולות קצרות למספר שניות. שופכים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180מעלות עד שהקיסם יוצא נקי.

סה"כ: 14 מנות

סיבים לפרוסה: 3.5 גרם סיבים תזונתיים