מצרכים:

300 גרם חזה עוף חתוך לרצעות
2 קישוא חתוך לרצועות דקות בעזרת קולפן
2יחדות בטטה/גזר. חתוך לרצועות דקות בעזרת קולפן
1 כוס אפונה גינה עדינה קפואים
פלפל לפי הטעם-
1-2 כפות רוטב סויה
כפית שמן סומסום
1 כף סומסום מלא/וואסבי
1 כף רסק עגבניות
רבע עד חצי כוס מים
5 כפות בנפייבר
שמן זית

אופן ההכנה

1. במחבת גדולה עם שמן זית  מטגנים את העוף.

2. מתחילים להוסיף את הירקות ואת הבנפייבר

3. מוסיפים את יתרת המצרכים טועמים ומתקנים טעמים מוסיפים את המים ומבשלים עוד כ5 דקות עד ריכוך הבשר והירקות.