בתחילת התכנית "הצילו! אני לא יודע לבשל" פחדה יעל בר זוהר אפילו להדליק את הגז מחשש שיתפוצץ עליה איזה סיר, אבל מה שמצאנו בפייסבוק של חברתה הטובה דנה אדרי, הצליח להפתיע גם אותנו. מתברר שמי שלא ידעה להכין חביתה, הפכה בזכות בתכנית לבשלנית מדופלמת שיודעת לחתוך, לקצוץ, לתבל, לפלט ולבשל דגים מופלאים שמשפחתה כל כך אהבה וניגבה אפילו את שאריות הסיר. רוצים גם? השגנו לכם את המתכון המלא, שיהיה בהצלחה.

דג מרוקאי של יעל בר זוהר (צילום: KateRiep_Godbye)
הסיר מתחיל להתמלא|צילום: KateRiep_Godbye
דג מרוקאי של יעל בר זוהר (צילום: KateRiep_Godbye)
אחד חריף ואחד לילדים|צילום: KateRiep_Godbye
דג מרוקאי של יעל בר זוהר (צילום: KateRiep_Godbye)
הגיע תורם של הדגים|צילום: KateRiep_Godbye
דג מרוקאי של יעל בר זוהר (צילום: KateRiep_Godbye)
מחכים בסבלנות|צילום: KateRiep_Godbye

דג מרוקאי של יעל בר זוהר (צילום: KateRiep_Godbye)
כמה טעים? ככה טעים|צילום: KateRiep_Godbye
המתכון המלא - בדיוק כפי שקיבלה אותו יעל:

לחתוך שלוש עגבניות לפרוסות 
לשים בתחתית הסיר 
לחתוך לרצועות שלוש גמבות ולשים על העגבניות 
שום שלם - לקלף ולחתוך קטן, ולפזר על הגמבה 
פלפל חריף וירוק - לחתוך ולפזר 
עכשיו שמים את הדגים 
על הדגים את קוצצת שתי חבילות כוסברה ומפזרת עליהם. 
מכינה את הרוטב בצלוחית בצד: שמן, פפריקה ומלח לערבב ולשפוך על הדגים. 
לסגור את הסיר לשים על אש קטנה שעתיים וחצי מדי פעם להזיז את הסיר מצד לצד ולבדוק שיש רוטב.
לא לערבב אף פעם 
בהצלחה, הצילו!

 

מתחילים להתכונן לארוחת הסיום החגיגית של "הצילו!", שלישי (2.12), 21:00

>> חולמים גם אתם לבשל כמו גדולים? בואו להירשם לעונה החדשה של "מאסטר שף"