בית האח הגדול הפך בשבוע האחרון לבית מלון מפואר "ביג בראדר הוטל". במהלך המשימה הפכו הדיירים לעובדי המלון והיה עליהם לארח לא מעט אורחים מיוחסים ביניהם רותם סלע ואסי עזר, בן אל תבורי וסטטיק, שיר אלמליח, עידן רייכל ואפילו משי, בת הזוג הידועה של חיים. משי נכנסה אל הבית במסגרת משימה סודית, שמטרתה הייתה להסתיר מחיים את העובדה שמדובר באהובתו הרחוקה. המשימה הראשונה של משי בבית היית לסעוד עם הדיירים בארוחה מפוארת. תפסנו אותה לראיון קצר רגע לפני שהיא נכנסה מחופשת לבית הנצפה ביותר במדינה:
את חושבת שהוא יבחין שזאת את גם בלי לראות את הפנים?
"האמת שאני לא יודעת, קצת שינוי אותי שמו לי בגדים שאני לא רגילה ללבוש. בואו נראה, אם הוא יזהה אז הוא יזהה אם לא אז הרוויחו תקציב מותרות"
את מתרגשת להיות כל כך קרובה אליו פיזית?
"אני עומדת להתעלף מאוד מרגש אותי כאילו לראות אותו ולא לדבר איתו ואני יודעת שכאילו אני לידו ממש ואני לא יכולה ליצור איתו שום אינטראקציה".
מה הדבר שהכי קשה לך מאז שהוא נכנס אל הבית?
"הכי קשה לי לא לדבר איתו אף פעם לא התרחקנו לכל כך הרבה זמן".
את מי מהחברים שלו את הכי מחכה לפגוש?
"את אנדל. אני רואה את האהבה שלהם, יש להם חברות אמיתית".
אם היית הולכת עם חיים למסעדה מה הוא היה מזמין?
"אסיתי כזה, מוקפצים אגרול וכאלה".
בזמן שמשי נכנסה אל הבית רועדת מהתרגשות, אנחנו הפשלנו שרוולים וקפצנו למטבח השטח שהקים השף הראשי של ג'פניקה, לאון לאוגנקי בסמוך לבית בנווה אילן.
ספר לנו מה בתפריט?
"היום אנחנו מכינים סלט קולסלאו מיוחד עם פירות, חמוציות ורוטב מיוחד של חמאת בוטנים. יהיה גם סלט ירוק מאוד כייפי, חוץ מזה יש לנו אנטיפסטי צבעוני וטעים, יש דגי סלמון בעשבי תיבול שעושים אותם בתנור והם הופכים למנה מאד עדינה בטעמים, ובבשרים הבאנו נתח אנטריקוט טוב אותו נעשה ברוטב יין אדום ואננס. לצמחוניים יהיה בטטה בתנור ואורז עם חמוציות".
אם באמת היו נותנים לדיירים לבשל הם היו עומדים במשימה?
"אני חושב שכן, מדובר במנות שגם האדם הממוצע בבית יכול להכין אם הוא נדלק על המנות וקיבל הדרכה".
מההיכרות שלך עם הדיירים למי אתה מקדיש איזו מנה?
"אני בטוח שחמימו ואנדל ייהנו מהסטייק אנטריקוט, אורנה וודאי תאהב את הסלמון והצמחוניים שם ושני ייהנו מאד מהסלטים".
למי מהדיירים היית מעניק את סינר השף לו יכולת?
"אורנה. היא הכי מחוברת למטבח ראיתי אותה לא פעם ולא פעמיים בתכניות והנגיעה שלה באוכל נראית לי די מקצועית".
מה תמליץ לצופים ב"האח הגדול" להזמין מג'פניקה בערב שידור?
"מול הטלוויזיה הכי כיף לנשנש "פינגר פוד", אם זה קומבינציות הסושי המעולות שלנו או הדברים המטוגנים כמו קריספי צ'יקן וקריספי בטטה".
"האח הגדול 8" - ראשון ושלישי ב-21:00