בכל יום שעובר לומדים דיירי האח הגדול דברים חדשים, ומפתחים יכולות שמעולם לא ידעו שיש להם. הפעם היה זה שי רגב שזכה לקבל שיעור פרטי, מאת לא אחרת מאשר בשלנית העל אביבית בר זוהר.
בתפריט השיעור הראשון: הכנת חביתה. מתברר כי למרות שהוא מסעדן מצליח, רגב מעולם לא התנסה באופן מעשי בבישול. אביבית לקחה זאת לתשומת ליבה, ודאגה להסביר לרגב בצורה מדויקת ומפורטת על כל שלבי טיגון הביצה.
בנוסף, לימדה אביבית את הבשלן הצעיר כבונוס גם למה שמים מלח ("זכר לקורבנות") וכיצד מפזרים פלפל ("בסיבוב מעל המחבת"). רוצים ללמוד את המתכון המנצח? צפו בקטע הקורע.
עורכי וידאו:
אסף לביא הראל
מאיה חן