1. חגיגת שקדיות ביקב יתיר

 בוקר אחד בלבד, וממש בסמוך לפריחת השקדיות, יארח יקב יתיר הדרומי אירוע מיוחד בו היין והטבע נפגשים במלוא הדרם. מרכז המבקרים של היקב, הממוקם במרחק של חמש דקות בלבד מפסטיבל השקדיות של תיירות חבל יתיר, יציע למבקרים טעימות מיינות הדגל של היקב אשר מבטאים את אופיו הייחודי של אזור הדרום לצד אווירה מדברית קסומה, מוזיקה חיה של ההרכב המוזיקלי "מתופפי המדבר" שיכניס את האורחים לאווירה קצבית, ופודטראק עם מנות בשריות משובחות (וכשרות) הישר מהמעשנה.

מתי: יום שישי, 28 בפברואר 2025, 10:00-14:30.
מחיר: 100 ₪ לזוג כולל 3 טעימות יין, ללא סיור | המנות הבשריות נמכרות בנפרד.
איפה: מרכז המבקרים של יקב יתיר, תל ערד (סמוך לפסטיבל השקדיות במשקי חבל יתיר).
לפרטים נוספים: 054-5831840.

מרכז המבקרים של יקב יתיר (צילום: דוד סילברמן)
צילום: דוד סילברמן

>> עוד מקומות לראות בהם שקדיות


2. שיתוף פעולה יוקרתי לרשת ALUMA

ליאור רביב, מנכ"ל רשת מלונות ישרוטל, וקריסטופר נסטה, נשיא ומנכ"ל הילטון, חתמו באתונה על הסכם שיתוף פעולה במסגרתו מלונות ALUMA – רשת המלונות הבינלאומית, אחות לרשת ישרוטל, תשווק תחת מותגי המלונות של הילטון. שיתוף הפעולה שנחתם הינו ארוך טווח ונוגע למלונות ALUMA באתונה, יוון. המלון הראשון שיפעל תחת שיתוף פעולה זה הינו מלון ADIA Aluma Athens, Curio Collection by Hilton שמתוכנן להיפתח באתונה, בסוף חודש מרץ. מכירת החדרים במלון כבר החלה.

ליאור רביב, מנכ"ל רשת מלונות ישרוטל, אמר: "אנחנו גאים ונרגשים משיתוף הפעולה עם הילטון. ביחד אנו יוצרים שלושה נכסי תיירות פנטסטיים בעיר אתונה. באמצעות החיבור בין מותגי Curio Collection ו-Tapestry Collection של הילטון לבין מלונות ALUMA, אנו נותנים מענה לביקוש הבינלאומי הגובר למלונות איכותיים וייחודיים, בבירה היוונית". עוד מוסיף ליאור רביב כי "ישרוטל רואה ערך רב בחיבור למותגי מלונאות בינלאומיים המכירים בהיותה רשת מלונות אשר עומדת בסטנדרטיים בינלאומיים מוקפדים ביותר של אירוח. העמידה בסטנדרטים הגבוהים האלה, מעמידים אותנו בשורה אחת עם הרשתות המובילות בעולם ומביאים לפתחנו הזדמנויות משמעותיות מאד".

ADIA (צילום: BHE)
צילום: BHE

3. אוניית ענק חדשה

MSC World America אוניית הדגל החדשה של MSC Cruises השלימה בהצלחה את ניסויי הים הסופיים שלה באוקיינוס האטלנטי. זהו צעד משמעותי בדרך להשקת הבכורה באפריל. האונייה החדשה היא האונייה ה-23 במספר בצי האוניות של MSC Cruises ותייצג התפתחות משמעותית בפלטפורמת World Class של החברה.

כעת, האונייה תעבור את שלב הגימור האחרון במספנת Chantiers de l’Atlantique בסן-נאזר, צרפת, לפני שתימסר רשמית לחברה ב-27 במרץ. ב-9 באפריל תערך ההשקה הרשמית של MSC World America בטרמינל החדש של MSC בנמל מיאמי – הטרמינל הגדול בעולם. 

MSC World America היא אוניית ענק בת 22 סיפונים, עם תפוסה של 6,762 נוסעים ו-2,138 אנשי צוות. אורכה 333.3 מטרים, רוחבה 47 מטרים, והיא כוללת 2,614 חדרים ויותר מ-38,400 מ"ר של שטחים ציבוריים. האונייה תכלול 18 ברים וטרקלינים, 19 מתחמי אוכל, כולל 4 מסעדות ראשיות, 2 בופה, 2 מתחמי אירוח אקסקלוסיביים ב-MSC Yacht Club, ו-6 מסעדות נושא. בין החידושים הקולינריים ניתן למצוא את Paxos – מסעדה יוונית אותנטית ואת הסניף הראשון של רשת Eataly בים.

MSC World America (צילום: MSC Cruises)
צילום: MSC Cruises

4. מחלקת ספא חדשה

קשרי תעופה משיקה מחלקת ספא חדשה שתציע חבילות נופש ייחודיות למלונות ספא יוקרתיים ברחבי אירופה. במסגרת ההתרחבות, מונתה לריסה לוית למנהלת מחלקת הספא של החברה, אשר תביא עמה חזון חדש לעולם חופשות הספא ותשיק מגוון רחב של חבילות נופש מותאמות לקהל הישראלי.

החבילות החדשות נבנו בקפידה, תוך התמקדות במתן ערך מוסף לחופשה. הן כוללות אירוח במלונות המובילים בתחומם, המציעים חוויית ספא מקיפה ברמה הגבוהה ביותר, עם מתקנים כגון בריכות חמות, סאונות, ג'קוזי, חדרי טיפול ומתחמי מנוחה מעוצבים. במלונות אלה קיימים מרכזי ספא הכוללים טיפולי פנים מותאמים אישית ועיסויים קלאסיים, ועד טיפולים מתקדמים וייחודיים המשלבים שיטות חדשניות לשיפור הבריאות והנפש. כל זאת, תוך התאמה אישית לצרכים ולהעדפות של כל לקוח.

אישה מקבלת עיסוי (צילום: Zoriana Zaitseva, shutterstock)
צילום: Zoriana Zaitseva, shutterstock

 

5. רפי כהן מגיע לסיקס סנסס

ריזורט Six Senses Shaharut משיק לראשונה קונספט ייחודי - חבילות נופש בקונספט קולינרי, בהובלת השף הראשי של הריזורט, דוד ביטון, אשר יארח שפים מובילים בזירת הקולינריה הישראלית במסעדת 'מדין' של הריזורט. האורחים יזכו לראות את השפים בפעולה במטבח הפתוח. השף רפי כהן, שהוביל את מסעדת הדגל רפאל במשך שנים רבות והצליח להביא את 'מטבח הסבתא' אל המסעדנות העילית תוך יצירת אינספור מנות שהיוו מודל לחיקוי ונכנסו לפנתיאון- יתארח בין התאריכים 28.2-1.3 וייצר יחד עם דויד ביטון תפריט משותף וייחודי לאורחי הריזורט.

בנוסף, בסופ"ש זה האורחים יחוו סדנאות בוטיק של התססת ירקות וסדנת אלכימי בר שם ירקחו שמנים מחומרים טבעיים. בהמשך, השף דויד ביטון צפוי לארח גם את השף ענר בן רפאל פורמן בין התאריכים 20.3-21.3 - מהשפים החשובים בזירת הקולינריה, שמוביל את מסעדת תריסר ומקדש שימוש בחומר גלם מקומי ועונתי שמקבל תשומת לב מרבית בשלל טכניקות כדי להוציא ממנו את המיטב.

מלון סיקס סנסס שחרות (צילום: אלבטרוס, יחסי ציבור)
מלון סיקס סנסס שחרות|צילום: אלבטרוס, יחסי ציבור