בתום תהליך קבלה ייחודי, מלון היוקרה התל אביבי הדריסקו (The Drisco), וגם מסעדת George & John ששוכנת בו, הם הראשונים בתל אביב להצטרף לארגון היוקרתי Relais & Châteaux. הארגון מאגד למעלה מ-580 נכסים, 80 מלונות ו-340 כוכבי מישלן ב-65 מדינות ברחבי העולם.

ארגון Relais & Châteaux הוקם בשנת 1954, ומאז מקדם מגוון עשיר של מסורות קולינריה ואירוח יוקרתיים, על מנת להבטיח שימשיכו לשגשג, וכן פועל לקידום ושימור המורשת המקומית והסביבה בה שוכנים הנכסים. מדי שנה מוגשות למעלה מ-500 בקשות הצטרפות לארגון, ופחות מ-2 אחוזים מהן מסתיימות בהצטרפות לארגון היוקרתי. ''סוף-סוף יש מקום בישראל שעונה לקריטריונים של תרבות האירוח שלנו ושף המגיש אוכל משובח ודואג לקדם עונתיות, מקומיות ויצירתיות. הגיע זמן שתהיה בארגון נציגות מהאזור, וזוהי גאווה גדולה עבורנו'', אומר לוראן גרדינייה, נשיא Relais & Châteaux.

"אנו נרגשים להיות המלון והמסעדה היחידים בישראל ובתל אביב אשר זוכים לכבוד הענק הזה, ומחויבים כעת, אף יותר מתמיד להעניק לכלל אורחינו חווית אירוח מושלמת", אומר אבי זק, מבעלי The Drisco ומסעדת George & John. "אין מילים לתאר את תחושותיי בעניין ההצטרפות שלנו ל-Relais & Châteaux. מדובר בארגון היוקרתי והרציני ביותר בעולם בתחום המלונאות והקולינריה. הצטרפותנו לארגון חשוב זה, במיוחד בימים קשים אלו, הינה תעודת כבוד עצומה לכל צוות George & John ולמלון The Drisco". 

 

מלון דריסקו תל אביב-יפו (צילום: אסף פינצ'וק)
נכנס לרשימה היוקרתית. מלון הדריסקו בתל אביב|צילום: אסף פינצ'וק
המסעדה (צילום: איליה מלניקוב)
גם מסעדת George & John כלולה בחברות בארגון|צילום: איליה מלניקוב

הדריסקו ממוקם בלב המושבה האמריקאית בתל אביב, וכולל 42 חדרים מעוצבים שמשקפים את ההיסטוריה המפוארת של המלון, שנפתח לראשונה ב-1866. במלון ציורי קיר מקוריים משנת 1925, בר משקאות, מרפסת גג הצופה לחופי תל אביב, חדר כושר מאובזר, חדרי טיפולי ספא, גינה מטופחת ועוד.

האירוח במלון כולל חוויה קולינרית במסעדת George & John של שף תומר טל, שדורגה בין 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון לפי דירוג BEST 50 של השנים 2022-2024. שף תומר טל והמסעדה אמונים גם על ארוחת הבוקר של אורחי המלון, בה אפשר למצוא בופה עשיר הכולל דליקטסים בהכנה ביתית ומנות עיקריות שמשקפות את תוצרת הסביבה. 

המלון (צילום: אסף פיננצ'וק)
חברות בארגון היא כבוד גדול למלון. הדריסקו|צילום: אסף פיננצ'וק

תומר טל, שף מסעדת George & John: "הצוות שלי ואני גאים להיות המסעדה הראשונה בישראל שמצטרפת ל-Relais & Châteaux. מאחורי ההצטרפות עומדת עבודה קשה, נחישות, ומטרה אחת - לספק לאורחים שלנו חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר, כזאת ששמה על הצלחת את הלב שלנו בכל יום מחדש".

אל הדברים מצטרף גם דוד קישקה, יועץ קולינרי: ''זכות גדולה עבורי להיות אחראי על שיתופי הפעולה הקולינריים הבין-לאומיים של The Drisco ו-George & John. לאחר סיור היכרות בפריז עם צוות Relais & Châteaux, ביחד עם צוות הניהול הבכיר של המלון והמסעדה, אני נרגש לקראת שיתופי פעולה חוצי יבשות המתוכננים לחודשים הקרובים".