אטרקציות: מטבח בסדנת אנינים (צילום: איל שפירא)
אם לא תצליחו לבשל לפחות תיהנו מהטעימות. המועדון הקולינרי אנינים|צילום: איל שפירא

"בטח. אני מה-זה מחובר לעניין של הבישול. אם זה לא היה תחביב, הייתי כבר שף. בטח. תני לי רק הזדמנות, ותראי איך אני מפנק אותך בארוחת גורמה שחבל לך על הזמן". כמה פעם אמרתם/שמעתן את המשפט הזה? אז נכון, לפני המון שנים איזו ידידה לימדה אותך להכין ספגטי בולונז, ולפני עוד יותר שנים אמא שלך לימדה אותך להכין ביצה מקושקשת. יופי לכם. עכשיו הגיע הזמן להשתדרג, וגם ליהנות מזה.

עושים: המועדון הקולינרי "אנינים", השוכן במושב חבצלת השרון, מציע בראש ובראשונה אווירה נעימה ועיצוב מושקע, מול בריזה ימית ונוף מרגיע. מעבר לכך, תמצאו כאן מבחר סדנאות בישול ואפייה: בישול ים תיכוני, בישול צמחוני, סדנת לחם, מטבח צרפתי, איטלקי ואסייתי, סדנת שוקולד ועוד. ולסיום, אם אתם בטוחים שאף מכר לא יפגוש בכם, תוכלו ללכת אפילו על סדנת קישוט עוגות.
כאן גם שומעים הסברים מאירי עיניים, וגם כמובן מתנסים בעבודה תכלס. תמיד יש אחד שיודע יותר מכולם, ותמיד יש את אלו שממתינים בסבלנות בצד ורק מחכים לטעום, אבל אם נפלתם על קבוצה טובה, זו יכולה להיות חוויה משעשעת ביותר. בסוף, כמובן, מתענגים על מה שהכנתם.
היטיבה לתאר זאת אחת הנשים שהגיעה לכאן עם בעלה: "מתברר שלהשאיר גברים ליד אש בוערת בטאבון זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת. לא ראיתי את בעלי כל כך שמח מאז שהפועל תל אביב הבקיעה שער ניצחון מול צ'לסי".

אוכלים: את מה שבישלתם.

מגיעים: מושב חבצלת השרון נמצא מצפון לנתניה (הגעה דרך כביש החוף). המועדון שוכן בדרך הים 33.

ברוכים הבאים: חובבי בישול, זוגות רומנטיים ומעניקי מתנות יקרות.

פתוחים: בתיאום מראש בלבד.

מדברים: טלפון 09-8665664.

גולשים: אתר סדנת האוכל אנינים

משלמים: השתתפות ליחיד נע בין 240-270 ש"ח.