צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מאפינס תירס וגבינה
מה ילדים צריכים בשביל להיות שבעים ושמחים? לא הרבה: משהו שאפשר להחזיק ביד, רצוי שיהיה בו תירס ורצוי עוד יותר שגבינה צהובה תהיה מעורבת. אנחנו כאן בשביל לספק להם את זה
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 05/04/20
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לכ-15 מאפינס:
1 קופסה גרעיני תירס
1 גביע גבינת קוטג'
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
25 גרם חמאה מומסת
2 כפות שמן זית
חצי כוס קמח תירס צהוב
כפית אבקת אפייה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מסננים את התירס מנוזלים, מוציאים 2 כפות של גרגירי תירס הצידה ואת היתר טוחנים גס.
2 מעבירים לקערה, מוסיפים את הגרגירים השלמים ואת שאר החומרים ומניחים למנוחה של כחצי שעה.
3 מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
4 מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס מרופדות במנג'טים (ממלאים רק עד שלושת רבעי גובה ואופים כ-30 דקות, רק עד שהמאפינס מתחילים להזהיב מלמעלה.