לא משנה אם אתם אנשים של קפה חזק ומעורר בבוקר או לאטה קטיפתי ומפנק בערב, שגרת הקפה שלכם עומדת להשתנות לטובה. המומחים של Nesspresso דאגו לנו לחמישה מתכונים קלילים ומהירים, באמצעות מכונת הקפה המתקדמת Vertuo שלהם, המתאימה להכנת מגוון סגנונות קפה, ויחד עם המקציפים הנלווים BARISTA או אירוצ'ינו, אפשר ליהנות מעולם שלם של מתכוני קפה מיוחדים, מקפה קר ומרענן ועד יצירות לאטה בספל ענקית. לחיצת כפתור אחת תהפוך את כוס הקפה שלכם ליצירת אמנות, ובעיקר- לטעימה ומפתיעה.

3 - נספרסו תמונת יחצ (צילום: nespresso)
צילום: nespresso

קפוצי'נו סויה ורוד

מצרכים:

100 מ"ל משקה סויה
10 מ"ל מיץ סלק
חצי כפית קינמון טחון
25 מ"ל תערובת קפה וולטסו

שלבי ההכנה: 

1. מזגו למכשיר ה- BARISTA את משקה הסויה.
2. הוסיפו 10 מ"ל מיץ סלק וחצי כפית קינמון טחון.
3. סגרו את המכסה ולחצו על הכנת משקה "קפוצ'ינו"
4. מזגו את המשקה לכוס ומעל הוסיפו 25 מ"ל מתערובת הקפה וולטסו.

לאטה מתוק ומפתיע

מצרכים:

100 מ"ל חלב
20 גרם ריבת חלב
כפית אבקת קקאו
80 מ"ל תערובת קפה ביאנקו לגרו

שלבי ההכנה: 

1. הקציפו חלב לבחירתכם במקציף החלב ארוצ'ינו.
2. הוסיפו 20 גרם ריבת חלב לכוס המתכונים.
3. שפכו את החלב שהקצפתם לכוס המתכונים הגבוהה.
4. מזגו 80 מ"ל (אספרסו כפול) קפה ביאנקו לגרו.
5. הוסיפו אבקת קקאו מלמעלה, לקישוט ולטעם.

נספרסו (צילום: Nespresso)
צילום: Nespresso

לאטה קרמל מרענן

מצרכים:

130 מ"ל חלב (או חלב סויה)
1 גרם קליפת לימון
230 מ"ל תערובת קפה בטעם עוגיית קרמל

שלבי ההכנה:

1. מזגו 130 מ"ל חלב למכשיר ה- BARISTA.
2. סגרו את המכסה ולחצו על כפתור הכנת "FLAT WHITE".
3. מזגו לכוס מתכונים גדולה 230 מ"ל (מאג) מתערובת הקפה בטעם עוגיית קרמל.
4. הוסיפו את החלב החם והמוקצף שהכנתם.
5. קשטו מעל עם גרידת לימון מרעננת. 

לאטה פאי וניל בניחוח לבנדר (צילום: Nespresso)
לאטה פאי וניל בניחוח לבנדר|צילום: Nespresso

לאטה פאי וניל בניחוח לבנדר

מצרכים:

130 מ"ל חלב (אפשר גם חלב סויה)
10 מ"ל סירופ לבנדר או מעט עלי לבנדר טריים
230 מ"ל תערובת קפה בטעם פאי וניל

שלבי ההכנה:

1. מזגו 130 מ"ל חלב למכשיר ה- BARISTA.
2. הוסיפו סירופ לבנדר או עלי לבנדר טריים.
3. סגרו את המכסה ולחצו על כפתור הכנת "לאטה מקיאטו".
4. מזגו לכוס מתכונים גדולה 230 מ"ל (מאג) מתערובת הקפה בטעם פאי וניל.
5. הוסיפו את החלב החם והמוקצף שהכנתם.
6. קשטו מעל עם עלי לבנדר טריים.

לאטה מאפינס אגוזי לוז וקקאו (צילום: Nespresso)
לאטה מאפינס אגוזי לוז וקקאו|צילום: Nespresso


לאטה מאפינס אגוזי לוז וקקאו

מצרכים:

130 מ"ל חלב סויה (אפשר גם חלב רגיל)
1 גרם שבבי קקאו
230 מ"ל תערובת קפה בטעם מאפין אגוזי לוז

שלבי ההכנה: 

1. מזגו 130 מ"ל חלב למכשיר ה- BARISTA.
2. סגרו את המכסה ולחצו על כפתור הכנת "FLAT WHITE".
3. מזגו לכוס מתכונים גדולה 230 מ"ל (מאג) מתערובת הקפה בטעם מאפין אגוזי לוז.
4. הוסיפו את החלב החם והמוקצף שהכנתם.
5. קשטו מעל עם שבבי קקאו.

מכשיר Vertuo Plus של נספרסו משתמש בטכנולוגיה חדשנית להכנת מגוון סגנונות קפה בגדלים שונים, מאספרסו (40 מ"ל) ועד אלטו (414 מ"ל). קפסולות הקפה הייחודיות של מכונת Vertuo משתלבות בהרמוניה נפלאה עם חלב מוקצף חם או עם חלב קר, כך שאפשר להכין בקלות שלל מתכוני קפה עם חלב מפנקים במיוחד ובמרקם עשיר וקטיפתי, והכל בלחיצת כפתור.

נספרסו - אווירת קפה (צילום: Nespresso)
נספרסו - אווירת קפה|צילום: Nespresso