שם: מרב דוידסון Merav Davidson
מקום מגורים: תל אביב, כרם התימנים
מקצוע/ עיסוק נוכחי: מבשלת במסעדת ושתי
לימודים: אין
העבודה הראשונה שלי: מסעדת פסטורי באילת
תאור יום שגרתי שלי בעבודה: "מגיעה למסעדה, שותה קפה עם אור, מנהל המטבח. מדברים על היום שיבוא, הספיישלים, מסקנות מאתמול ומחשבות קדימה. טבחים מגיעים, נכנסים למטבח ומתחילים לעבוד. מגיע ערב - המלצרים והצוות מכינים את המקום לכבוד האורחים, יושבת לבריף עם הצוות על מנות חדשות, נקודות חשובות על המנות הקיימות. מגיע הסרביס ואיתו האנשים, המוזיקה, האוכל והכיף. בסוף היום אני מתיישבת לכוס יין עם חגי, מנהל המסעדה, ובעודו מדפדף בין שירים על המחשב ומנעים לצוות ולאחרוני האורחים את השעות אחרונות של היום, אנחנו מקשקשים קצת על הערב ומחליפים חוויות. זה היום שלי בעבודה".
עם מי היית יושבת לקפה? "עם ושתי המלכה. אני גם יודעת מה הייתי אומרת לה. 'לכבוד הוא לי לשבת איתך ככה לקפה. וואו, את באמת נורא יפה. אז תספרי מה היה, כל מה שאנחנו יודעים עליך הוא כולה שני משפטים ואת נשמעת כמו דמות ענקית ומודל לרבים. איך היו המשתים אצלך? הבנתי שהיית מארגנת המסיבות מספר אחת. מה קרה איתך אחרי שנזרקת מהארמון? את מחפשת עבודה?'".
מה החלום לעתיד, מבחינת הקריירה? "אני צופה לושתי שנים ארוכות ויפות, חולמת להמשיך ולגדול עם המקום. יש לי עוד הרבה תוכניות וחלומות, להשתלט קצת ימינה ושמאלה. להגשים את חלום המעדניה של חגי ואת החלום שלי לקונדיטוריה או מאפיה".
מה העצה המקצועית הטובה שקיבלת בחייך: "העבודה הכי חשובה היא העבודה ביחד עם האנשים שסביבנו, יחסי אנוש הם מעל לכל וקשורים בכל".
מוטו לחיים: "לקום כל יום למחשבה חדשה ורעננה. לא לנוח ולהשען על הישגים, דברים מאבדים כך רלוונטיות בלי ששמים לב".