mako
פרסומת

חם מאילת: ליהיא גרינר משתוללת עם הגייז

אילת בגאווה: בן הזוג של ליהיא גרינר מקבל טיפול מצמד הדראגיסטיות טלולה בונט וציונה פטריוט, הדי.ג'יי פיל רומנו מתפעל מהעיר, פאות קדושות מראות לכולם מאיפה משתין הדראג, ניצן הורוביץ נואם ונהגי המוניות מרוצים - זה היה היום הראשון בפסטיבל הגאווה באילת

סער פלס
mako
פורסם:
הקישור הועתק
אירועי הגאווה באילת
משמאל לימין: קיי לונג, מוטי סעדיה, יואב מאיר ועושרי | צילום: גילי טמבה

אירועי הגאווה באילת יצאו לדרך. העיר התמלאה בדגלי הגאווה ואלפי תיירים גאים מציפים את העיר, כך שאפילו נהגי המוניות מרוצים. לכל אורח בחדר חיכה שלט אדום ומוארך על הדלת עם הכיתוב: "אין מצב שאתה נכנס", שהפיק הועד למלחמה באיידס, שמאחוריו היה מחובר קונדום.

אירועי הגאווה באילת
ליהיא גרינר ויוסי צבר ביחד עם קיי לונג, עושרי ועומרי חיון | צילום: גילי טמבה

3,000 תיירים גאים הציפו את אילת - מתוכם כ-700 לסביות

האירוע הרשמי הראשון היה קוקטייל למוזמנים בכפר הגאווה – מלון קיסר פרמייר. לאירוע התייצבו והגיעו אורחים רבים וחלקם מפתיעים. את הצד הרשמי הוביל ח"כ ניצן הורוביץ, שניסה להעביר את חוק הנישואים האזרחיים השבוע. הורוביץ התבדח ואמר: "חשבתי שרוחו של אובמה תשרה בכנסת", אבל כמו שאנחנו יודעים, הוא טעה. עוד הגיעו חן לנגר, דובר האגודה שציין בהתרגשות: "הגעתי לפני מספר שעות לאילת וראיתי דגלי גאווה פרושים בכל מרכזה של העיר הדרומית ביותר. אנו צריכים למלא את הארץ במצעדי גאווה מקריית שמונה ועד אילת. לשטוף את הארץ בצבע ובאהבה". שחר מהבית הפתוח בירושלים ועידן ברק מהוועד למלחמה באיידס נכחו גם.

שחר אלקיים, מפיק האירוע, עדכן כי מתוך כ-3,000 תיירים שהציפו את העיר, 700 הן נשים גאות.

אירועי הגאווה באילת
ציונה על הבמה | צילום: גילי טמבה
פרסומת

את הצד הנוצץ הובילו עושרי וקיי-לונג, שהתלבשו בהתאם, יואב מאיר ודי ג'יי מוטי סעדיה. כמו כן, בין האורחים ניתן היה למצוא נציגי תקשורת זרים מהעיתון הגרמני "Blue Magazine" ומדריך התיירות הגאה "ספרטקוס". עוד ניחוח בינלאומי, הישר מרומא, די ג'יי פיל רומנו הגיע לקוקטיל עם המנהל האישי שלו וסיפר כי זו הפעם הראשונה שלו באילת והוא מתרגש מאוד.

אירועי הגאווה באילת
הדי.ג'יי פיל רומנו והמנהל שלו | צילום: גילי טמבה

אז,באיחור אלגנטי ומפתיע, נכנסו לאולם הקוקטיילים עומרי חיון, ליהיא גרינר והארוס שלה, יוסי צבר שמככבים לאחרונה בתכנית החדשה לקראת חתונתם. הזוג סיפר, כי הוא מתכנן לבלות באילת את סוף השבוע. שאפו לליהיא על כל הצילומים עם כל אחד מהמוזמנים.

אירועי הגאווה באילת
הארוס של ליהיא זוכה לטיפול של טלולה וציונה | צילום: גילי טמבה
פרסומת

כחצי שעה מאוחר יותר, התרכזו אורחי כפר הגאווה באולם אחר למופע הדראג של "פאות קדושות". ציונה פטריוט, טלולה בונט, קיארה דופלה ודיוה די חזרו והראו לקהל מה זו הופעת דראג משובחת, שבשיאה נקרא לבמה הסטרייט היחיד באולם – הארוס של גרינר. ציונה וטלולה עשו בו כרצונן, לקול שאגות הקהל ובלי הרבה התנגדות מצידו. כשהוא חזר למושב שלו, הוא היה עם פאה חומה וליפסטיק. את הצחוק של גרינר אי אפשר היה לפספס.

אירועי הגאווה באילת
ניצן הורוביץ ומתנדבי הוועד למלחמה באיידס | צילום: גילי טמבה

בלילה יצאו הגאים למסיבה ב"גלינה" והגאות למסיבה ב"גהה".

בשעה שאתם יושבים וקוראים, נפתח יומו השני של הפסטיבל ומשחה הגאווה הראשון באילת יוצא לדרך. נמשיך לעדכן אתכם הישר מהעיר הדרומית הגאה. ותודה ענקית לגילי טמבה, שמשקיעה מעל ומעבר כדי להעביר אליכם את התמונות בזמן.

אירועי הגאווה באילת
ניצן הורוביץ וחן לנגר, דובר האגודה | צילום: גילי טמבה
פרסומת
אירועי הגאווה באילת
ניצן הורוביץ נואם על הבמה | צילום: גילי טמבה