הריון הוא תקופה מאתגרת למדי, גם מבחינה נפשית, וכמובן שמבחינה פיזית. בד בבד עם השינויים הפיזיים, הרבה נשים חשות חשקים עזים ובלתי נשלטים לפריטי מזון שונים, לעתים בשעות מופרכות במיוחד. אכילה יכולה להיות אחת הנחמות הרציניות של הריוניות. נכון שזה לא מומלץ להעלות את כמות הקלוריות בצורה ניכרת, אבל לא לכולנו יש את השליטה העצמית הנדרשת, ולפעמים פשוט מגיע לנו לרדת על המבורגר וצ'יפס ולאכול קרטון של גלידה מהמקפיא. עם כף.
עכשיו מתברר שבני הזוג הם גם הורים לשניים ותתכוננו לזה: קמילה, 34, עברה שני הריונות בהם הייתה ניזונה בלא פחות מאשר השמש והאור והאוויר ונמנעה כמעט לחלוטין ממזון מוצק. "בני אדם לחלוטין יכולים לחיות ללא אוכל, כל עוד הם מחוברים לאנרגיה שקיימת בכל הדברים ודרך נשימות", אמרה קמילה לסאן הבריטי. "במשך שלוש שנים אקהי ואני לא אכלנו כלום, והיום אנחנו אוכלים לעתים רחוקות, רק אם אנחנו בסיטואציה חברתית או אם פשוט מתחשק לי לטעום פרי". השניים אוכלים בערך 3 פעמים בשבוע, ולרוב מדובר בחתיכת פרי או בציר ירקות.
עבור קמילה, שעברה שני הריונות נטולי מזון, מדובר בבבחירה באורח חיים שהיא המשיכה בהריונות. יש לה בן 5 ובת שנתיים, וללא ספק מדובר בסיפור הזוי למדי. "הייתי לגמרי פתוחה לגבי האפשרות לשנות את הלייפסטייל נטול האוכל שלי כשנכנסתי להריון בהתחלה, כי הילד שלי במקום הראשון", שיתפה קמילה, "אבל פשוט לא הרגשתי רעב, אז יצא שעברתי הריון Breatharian מלא. אני לא הרגשתי צורך או דחף או תשוקה לאוכל מוצק במהלך תשעת חודשי ההריון. לכן אכלתי רק 5 פעמים, כולן היו בסיטואציות חברתיות. ידעתי שהתינוק שלי יהיה מוזן מספיק על ידי האהבה שלי, ושזה יעזור לו לגדול בריא ברחם. בדיקות הדם שלי במשך כל שלושת הטרימסטרים שלי היו מצוינות, וילדתי תינוק בריא לחלוטין".
קמילה נותנת קרדיט לאורח החיים הזה, על כך שאחרי הלידות הגוף שלה חזר מיד לקדמותו. בני הזוג מתגוררים בארה"ב ואקוודור, והם גם מורים בשיטה הפראנה שבחלקה מדברת על הימנעות ממזון ועל שיטות נשימה שמשחחררות מכל צורך, גם מאוכל מוצק ומשקאות נוזליים. ב-2008 הם עברו מהפך, ומאז הם חיים על אור.
אחרי לידת בנם הבכור, בני הזוג נהגו לאכול מעט יותר, כדי שיוכלו להנות מארוחות כמשפחה, ובהריונה השני קמילה השקיעה ואכלה פירות מדי פעם וציר ירקות. היא שוב ילדה בת בריאה והרופאים היו מרוצים ממצבה. היום בני הזוג אוכלים שלוש-ארבע פעמים בשבוע גג, ומבהירים שהם לא כופים את אורח החיים שלהם על ילדיהם, ומאפשרים להם לאכול מה שהם רוצים.
"מיותר לומר שאני לא ממליצה לאף אישה להימנע ממזון ושתייה במהלך הריונה, וגם לא לפני ההריון או אחריו", אומרת אשרת דודאי, דיאטנית קלינית ומומחית תזונה באתר "מאמונט" הדרכות אונליין להריון, לידה והורות. "במהלך ההריון גדלים הצרכים התזונתיים של האישה על מנת לתמוך בעובר המתפתח ויש לספקם בצורה טובה כך שגם האם וגם העובר יסיימו את ההריון והלידה בבריאות טובה וללא חסרים תזונתיים. מחקרים מראים כי חשיפה לרעב במהלך הריון משפיעה גם לטווח הקצר על העובר על ידי העלאת הסיכון להפלות, לידות שקטות ופגמים מולדים וגם משפיעה לטווח הרחוק (כשהתינוק יהיה אדם מבוגר) בכך שמעלה סיכון להשמנה, סוכרת סוג 2, מחלות לב, סכיזופרניה והזדקנות מנטלית. נכון שהמקרה של קמילה הסתיים בשני הריונות תקינים ושני ילדים בריאים, אך מדובר באישה שתרגלה פראנה במשך מספר שנים לפני ההריון ורכשה מיומנות מיוחדת שאיפשרה לה להמשיך בה גם במהלך ההיריונות. אין זו המלצה לאף אישה להחליט בן לילה לפעול לפי שיטה זו".