שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
אז עכשיו יש לי בן. אבל רגע, מה עושים עם בן?! שמרית ובתה שחר|צילום: סטודיו התחלות
באפריל 2013, שלוש שנים אחרי שהתחתנו, שחר שלנו נולדה והיא הייתה כל מה שציפינו לו ועוד יותר. והיא עשתה לנו חשק. הרבה חשק. קצת לפני יום הולדת שנתיים שלה, החלטנו לעשות משהו עם החשק הזה. אז אמרנו 'טוב, נתחיל להתרשל בשמירה, זה בטח ייקח לנו איזה שנה וחצי...', אז זהו ש-מה?! אחרי הפעם הראשונה שניסינו, אני מגלה 2 פסים בבדיקה הביתית. מספר שבועות לאחר מכן, ואנחנו מגלים שהפעם עשינו בן. אבל מה עושים עם בן?

עד שהוא ייצא ונתמודד עם השאלה, אני מצלמת. כי זה מה שאני הכי אוהבת ויודעת לעשות. אני מצלמת כל דבר שזז, וגם מה שלא (ע"ע: סופגניה עסיסית בבית קפה). מצלמת כל מה שאני עושה ביומיום, מה שאני מכניסה לפה, מה שאני לובשת, וכמה אני שוקלת. אבל אין ספק שהדבר שהכי כיף לי לצלם זה את שחר שלי שבקרוב תהפוך לאחות גדולה. הריון בתמונות, מתחילים.

 

הבגד השבועי

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
צילום: סטודיו התחלות

בגדים הם החיים, גם כשאני בהריון, אולי במיוחד כשאני בהריון. את השמלה הזו קניתי השבוע ב-49 שקלים אצל "דניאלה". אני בעד הבגדים הכי פשוטים והכי כיפיים. היתרון העצום הוא המחירים בחנות שנעים בין 19 שקלים ל-79 שקלים. חשוב לי שתהיה לי מלתחה מעניינת גם בהריון, אבל ממש לא בא לי להוציא המון כסף על בגדים שישרתו אותי רק לתקופה מוגבלת.

האקססורי

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
צילום: סטודיו התחלות

למרות שחם מאוד, זו לא סיבה לא להתקשט. אז "זורה" (זהר נתיב גולן) היא המעצבת הכי מוכשרת שנתקלתי בה בזמן האחרון, ובא לי את כל השרשראות שלה, גם את אלה שהיא עוד לא עיצבה ורק מסתובבות לה בראש.

הקרייבינג השבועי

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
צילום: סטודיו התחלות

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
צילום: סטודיו התחלות

סופגנייה. ביולי. סופגניות הן מאז ומתמיד החולשה שלי. לפני כמה ימים גיליתי שמישהו בבית הקפה האהוב עליי החליק על השכל והחליט שזה בסדר להתחיל למכור סופגניות הרבה לפני חנוכה. חבל, באמת שחשבתי שבהריון הזה אני אעלה פחות במשקל מבהריון הקודם. לא יקרה.

הנוזלים שלי

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
צילום: סטודיו התחלות
 

מים זה חשוב מאוד, במיוחד בהריון, אבל הדבר היחידי שאני מצליחה לשתות ובכמויות זה מרק פירות. המתכון הוא פשוט: חותכים פירות, שמים בסיר גדול של מרק, ממלאים במים עד למעלה. מביאים כמעט לרתיחה ומוסיפים שקית של ג'לי תות, מערבבים ומבשלים עוד 10-15 דק' על אש קטנה, עד שהפירות רכים. מצננים ומכניסים למקרר. הטעם – גן עדן.

סושי

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
צילום: סטודיו התחלות

כן, אני הריונית טיפוסית לחלוטין ומה שהכי בא לי זה סושי. בא לי כל הזמן, כאילו חיי תלויים בזה. אבל אני נאלצת לגבור על החשק המטורף ובינתיים מסתפקת בלאכול את הסושי האחר שלי, זה שנראה כמו חתולה. אני מדמיינת אותה עטופה בטמפורה ועם מלא אבוקדו בפנים. 

שחר

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
צילום: סטודיו התחלות

שחר שלי הופכת בקרוב לאחות גדולה. לא ממש נתפס. היא הרי התינוקת שלי. אז כדי להכין אותה, או נכון יותר - את עצמי לשינוי הסטטוס - מצאתי ספר מושלם. הספר כולו כתוב על שחר ועל האח הקטן שלה שבבטן של אמא. היא מאוד נהנית ממנו. מי יודע, אולי זה יגרום לה לכפכף את אח שלה קצת פחות כשייצא החוצה.

שמרית הלל - שבוע 19 (צילום: סטודיו התחלות)
סיכום השבוע שהיה. להתראות 19, שלום 20|צילום: סטודיו התחלות