שם: מומי פימה

גיל: 29

כמה שנים במקצוע ואיך הגעת לזה:

8 שנים, ראיתי את הסרט "קוקטייל" וזה פתח לי את כל הסקרנות שהובילה אותי לבסוף למקצוע הזה.

מה אתה הכי אוהב בעבודה?

את המפגש עם האנשים, האינטראקציה, את הלחץ ואת הקצב של העבודה. אני גם אוהב לבלוט ולתת רעיונות חדשים למקום, בין אם זה אירועים מיוחדים ובין אם זה הדיג'יים שבאים לכאן. אני אוהב את "התחרות" עם ברים אחרים ואת האתגר בלהבדיל את המקום שלנו ממקומות אחרים. מאוד חשוב לי שיגיעו הרבה אנשים לכאן ושיהיה לכם סופר מגניב.

איך אתה שותה את הוודקה שלך?

וודקה טוניק ושתי פרוסות לימון בבקשה.

מה אתה עושה בדיי ג'וב?

האמת שאני מכין את הקרקע לפרויקט הבא שלי, עובד על מסעדת שף חדשה. אני מאוד מתעניין באוכל, מאוד אוהב לטעום ולנסות, וזה משהו שאני רוצה לתת לו דגש גם במקום החדש שלי. כל עולם המסעדנות מאוד מעניין אותי.

מומי פימה (צילום: גל זהבי)
חכה, אנחנו באים לוודקה טוניק|צילום: גל זהבי

איפה נראה אותך עוד 10 שנים?

מאמין שכבר אסתדר לי עם משפחה וילדים, אבל ברמה המקצועית אני שואף להיכנס חזק לעולם האירוח והאוכל, להתפתח מהפרויקט הקטן שלי לקבוצת מסעדות ברחבי הארץ.

03:00 ואתה לא בבר – איפה אתה?

אני כן בבר, לא הולך לשום מקום. ואם בטעות אני לא שם אז אני בים, זו תרפיה בשבילי מכל היום שעבר עליי. האמת, יש סיכוי שגם אקפוץ למאנץ' לילה ואפנק את עצמי באיזה אוכל מגניב ולא שגרתי.

מה הסיפור הכי מעניין שקרה לך על הבר?

לפני כמה זמן הגיע אליי לבר תייר צרפתי בן 60 וביקש מהבעלים של הבר לסגור את הדלת ולא להכניס יותר אנשים. באותו רגע, אותו תייר החליט להזמין על חשבונו את כל מי שהיה במקום, כשהמקום היה ממש מלא - מלא ברמה כזו שהוא שילם בסוף הערב כמעט 20 אלף שקל ועד עכשיו אף אחד לא באמת יודע למה הוא עשה את זה.

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך?

לקחתי מספר טלפון מבחורה שתמיד הייתה מגיעה אליי לבר, אבל אז גיליתי שהמספר שלה היה כבר בנייד שלי עם שם מאוד לא מחמיא. בושות.

>> לעוד כתבות ב-mako nights