תורמי הדם שבינינו מכירים את הנוהל: מלעיטים אותנו בשתייה ובמתוקים לפני השאיבה, אנו שוכבים בנועם, לוקחים מאיתנו דם ואחרי זה אנחנו יונקים עוד קצת מתוק, שלא נתעלף חלילה. יזמים של המשחק "ספורט הדמים" (Blood Sport), החליטו להוסיף קצת פלפל לסיפור הזה של לתרומת הדם.
מפתחי המשחק יצרו מערכת שהופכת את התרומה למשחק תחרותי. כאשר דמות התורם נפגעת במשחק, הוא משלם על כך והמערכת שואבת ממנו דם ישירות לשקית התרומה הסטרילית, כך זה נמשך עד שזה מגיע למנה הרצויה.
קראו גם:
עם זאת, בעלי אתר קיקסטארטר, אתר המשמש פלטפורמה לגיוס כספים בשיטת "מימון המונים", חשבו שזה קצת יותר מדי והחליטו להשעות את מימון הקמפיין. הפרויקט הושק ב- 18 לנובמבר, והצליח לאסוף 3,390 דולר מתוך 250 אלף לפני שהושעה מסיבות עלומות.
מה קורה אם השחקן כל הזמן נהרג?
הדגם העכשווי של המשחק מיועד לשחקן יחיד, הקמפיין שניסו להרים יוצרי המשחק, היה אמור לממן בניית מערכת משחק לשני שחקנים, כולל רכישה של מערכת איסוף דם זוגית חדשה. ומה קורה כאשר שחקנים לא מוצלחים במיוחד נהרגים יותר מדי פעמים על המסך? אל דאגה, לא ירוקנו אותם מדמם. מערכת איסוף הדם במשחק זהה לאלו הקיימות בבנק הדם, ולכן גם הם מורכבים מאמצעי הגנה ותחת השגחה של מוסמך מקצועי.
"כל מה שאנחנו עושים הוא לפרוץ את מכונת איסוף הדם שכבר קיימת, על מנת לקחת את חווית המשחק שלכם לשלב הבא", נכתב בקמפיין המשחק, "אנחנו רוצים ליצור את חווית המשחק הטובה והטוטאלית ביותר, בזמן שאנחנו עוזרים לאנשים".
אי אפשר לומר שיוצרי "ספורט הדמים" לא ניחנו ביצירתיות, כמו גם בחמלה ואמפתיה לנזקקים. יחד עם זאת, יש ברעיון שלהם משהו קריפי. דמיינו לעצמכם, שהאקר מרושע משתלט על מערכת המשחק הביתית של אדם המשחק ב"דם ספורט", ומדביק את המערכת בתוכנה זדונית שלמעשה תפעל כדי לשחרר כל אמצעי הגנה, גם של מערכת איסוף הדם, והתוצאה עשויה להיות אובדן רב של דם. לא נשמע כמו המשחק הכי פאן שיש - אלא כמו פרק של מראה שחורה.