מה קורה כשחבורה של אמריקאים טועמת בפעם הראשונה חטיפים וממתקים מישראל? התגובות המסקרנות והמשעשעות לטעם של במבה, ביסלי - ואפילו מילקי, קרמבו ושוקולד עם סוכריות קופצות, פורסמו כולן בסרטון חדש שעלה לרשת.
רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק
תחילה התמודדו הטועמים הצעירים עם מעדן השוקולד והקצפת "מילקי", זה שבישראל קמה מחאה שלמה על שמו - ושמעבר לים עולה פחות מאשר כאן בארץ.
"מה זה? זה נראה כמו גבינת קוטג' עם שוקולד למטה", התפלאו שניים מהטועמים. אחרי שטעמו - התלהבו מאוד: "וואו, זה מדהים. פודינג טעים כזה. כל הכבוד שלכם שם בישראל".
ואז הגיעו לפה של הטועמים קוביות שוקולד עם סוכריות קופצות: "וואו, זה מתפוצץ וקופץ בפה. זה כמו שנמצאים במסיבה וחושבים שהיא הסתיימה - ואז היא שוב מתחילה". חלק מהטועמים אף קירבו את האוזן לפה של האחרים, ושמעו את הסוכריות קופצות בפה.
"קרמבו? מי שהמציא את זה גאון"
הטועמים מארה"ב חיבבו מאוד גם את הטעם של חטיף השוקולד פסק זמן, והתלהבו מאוד כשהגישו להם קרמבו בטעם מוקה. "זה ממש כיפי בפנים, כמו מרשמלו אוורירי שיש לו עוגייה בקצה. מי שהמציא את זה גאון". לטועם אחר, הצורה של הקרמבו הזכירה דמות מסדרת הילדים המצוירת "פוקימון".
ומה חשבו הטועמים על החטיפים המלוחים מישראל? "במבה קוראים לזה? זו המילה העברית לתינוק?", תהו - ואז הכניסו את חטיף הבוטנים הצהוב לפה. "זה נראה כמו צ'יטוס אבל בטעם בוטנים", אמרו. חלקם אהבו - וחלקם לא.
כשטעמו ביסלי בטעם פלאפל, ההתלהבות הראשונית הייתה מהדמויות על האריזה: "וואו, אנחנו ממש יכולים להתחפש לשני אלה. זה מריח כמו פלאפל, נראה כמו חטיף טוב לברים". והטועמים הגדילו לעשות: "אפשר לפזר את זה על עוף, על סלט ואפילו בפיתה. אולי בתוך סנדוויץ' עם גלידה".