הכלב שהשתתף במבצע לחיסול אל בגדדי הגיע לבית הלבן וזכה בפרס
הכלב קונאן, שהפך לגיבור לאומי בארה"ב בשל השתתפותו במבצע לחיסול אל בגדדי, הגיע אתמול לבית הלבן שם קיבל פרס מיוחד מהנשיא. טראמפ החמיא לכלב ואמר: "הוא הלוחם האולטימטיבי". אז למה מלאניה לא רוצה לאמץ אותו?
יונה לייבזון
מהדורה ראשונהפורסם:
הכלב קונאן כבר הפך לגיבור לאומי בארה"ב בשל השתתפותו במבצע לחיסול אל בגדדי. לאחר שהנשיא טראמפ פירסם בטוויטר עיבוד בו הוא נראה מעניק לכלב את מדליית החירות הנשיאותית –הגיע אתמול הכלב לבית הלבן כדי לקבל את הכבוד הראוי לו גם מחוץ לטוויטר.
"כבוד הוא לנו לארח כאן את קונאן ולהעניק לו תעודה ופרס שנשים אצלנו בבית הלבן", החמיא לו הנשיא. "זה הלוחם האולטימטיבי. קונאן הוא בחור קשוח, ואף אחד לא יתעסק איתו". עם זאת, הגברת הראשונה התלהבה מהכלב האמיץ פחות, וכשנשאלה אם היא מעוניינת לאמץ אותו עבור בנם הצעיר של הזוג הנשיאותי, בארון, ענתה במילה אחת: "לא".
מצאתם טעות לשון?
