N12
פרסומת

"מנור סולומון עובד קשה הגנתית ונפגע התקפית"

באנגליה סימנו נקודה שמפריעה לישראלי: "משקיע המון. זה בא על חשבון המספרים"

פורסם:
הקישור הועתק
(GETTY)
(GETTY) | צילום: ספורט 5

ווסטהאם ומנור סולומון גברו אמש (שבת) 0:3 על דרבי וחגגו ניצחון שני ברציפות בצ`מפיונשיפ. הישראלי סיפק הופעה סבירה, ובאנגליה סיכמו את היכולת שלו עם ביקורת לצד מחמאות על הדברים החיוביים שהציג.

בעמוד האוהדים "WHU Pride" סיכמו את הופעתו של הישראלי: "סולומון פתח את התקופה שלו בווסטהאם בצורה סבירה, ויש בהחלט דברים חיוביים במשחק שלו. התסכול שלי הוא שלפעמים הוא מוריד את הראש, נכנס עם הכדור למבוי סתום ומפספס את ההזדמנות לשלב שחקן נוסף. הייתי רוצה לראות ממנו יותר דאבל פסים, תנועה ומשחק משולב. יש שם שחקן טוב - הוא פשוט צריך להרים את הראש קצת יותר".

 

ב-`West Ham View`, עמוד אוהדים נוסף של ווסטהאם, סימנו נקודה שמקשה על הישראלי: "מהופעה להופעה סולומון עובד קשה יותר הגנתית. היום הוא רץ בלי הפסקה. כנראה שזו הוראה מצוות האימון, אבל ברור שקשה לו יותר התקפית כשהוא עובד ככה. סולומון יתרום הרבה בעתיד".