n12_resposiv_ros
פרסומת

אחרי שעסקת הענק נפלה: "ריאל מדריד מעולם לא ניהלה מו"מ עם רודרי"

הבלאנקוס מכחישים כי היו מעוניינים בשחקן המצטיין של מונדיאל 2026 - לאחר שהוא בחר בברצלונה • בתקשורת הספרדית מדווחים על מערכת יחסים מושלמת בין המאמן ז'וזה מוריניו והנשיא פלורנטינו פרז: "הרמוניה מוחלטת"

בן גולדפריינד
פורסם: | עודכן:
רודרי גמר מונדיאל 2026
רודרי בגמר מונדיאל 2026 | צילום: רויטרס
הקישור הועתק

ריאל מדריד עוברת קיץ הפכפך. מצד אחד, המאמן החדש-ישן ז'וזה מוריניו פועל בשקט, בטח ביחס לרעש שהוא אוהב לייצר בדרך כלל, ומחתים שחקנים שהופכים את הבלאנקוס לקבוצה שצפויה לחזור לצמרת האירופית הגבוהה, מצד שני הוא שומע בתקשורת כי הרכש המרכזי שלו, מצטיין הגביע העולמי רודרי, בחר ביריבה השנואה ברצלונה. למרבה ההפתעה, התקשורת הספרדית מדווחת על שקט מוחלט למרות ההחלטה.

"מעולם לא היה הסכם עם השחקן, ואף לא התקיים משא ומתן עם סיטי", טוענים מקורות בריאל מדריד ל"אס" הספרדי. "לאורך כל הדרך התקיימה תקשורת פתוחה בין מוריניו להנהלת ריאל, המאמן היה מעורב בתכנון הסגל ובהגדרת הצרכים המקצועיים לקראת העונה החדשה. לאחר שרודרי בחר באפשרות אחרת, גם המאמן וגם ראשי המועדון קיבלו את ההחלטה ללא מתיחות".

חוזר לממלכה? מוריניו (GETTY)
מוריניו | צילום: ספורט 5

ב"גול" הספרדי מרחיקים עוד יותר וטוענים כי "המיוחד" מאושר אחרי החזרה לריאל: "מוריניו הוא אדם מאושר. אושרו נובע מכך שרוב הזמן מתנוסס סמל ריאל מדריד על חזהו. הוא עובד במקום שבו הוא רוצה להיות, בתנאים המועדפים עליו ועם השחקנים שהוא בוחר. מאז הרגע שבו החליט פלורנטינו פרז, בסוף חודש אפריל, כי החזרתו של המאמן הפורטוגלי היא האפשרות הטובה ביותר עבור ריאל מדריד, שוררת הרמוניה והבנה מלאה בין מוריניו לבין הנהלת המועדון".