N12
פרסומת

"חזרה לבאיירן מינכן? הכל פתוח": בגרמניה עוסקים בדניאל פרץ

השוער הישראלי, שהוביל את סאות'המפטון לחצי גמר הגביע האנגלי ועדיין נלחם על העלייה האוטומטית לפרמייר ליג, מעורר עניין אצל העיתונאים שתוהים האם הוא יחזור לקבוצת האם שלו: "תהיה לו תחרות קשה"

בן גולדפריינד
פורסם:
דניאל פרץ
דניאל פרץ | צילום: רויטרס
הקישור הועתק

אחרי חצי עונה קשה בהמבורג, בה כמעט ולא שיחק, דניאל פרץ מצא את מקומו בסאות'המפטון ולקח אותה ממרכז הטבלה היישר לקרבות העלייה לפרמייר ליג ולחצי גמר הגביע האנגלי - שם הפסיד רק בדקות הסיום למנצ'סטר סיטי. היכולת הנהדרת שלו לא נעלמה מעיני התקשורת בגרמניה, שמסקרת את קבוצת האם שלו - באיירן מינכן.

"דניאל פרץ צובר לאחרונה דקות משחק חשובות במדי סאות'המפטון, אך עתידו בבאיירן מינכן עדיין פתוח, בין היתר משום שגם השוער עצמו לא מגדיר כיוון ברור להמשך הקריירה", נכתב באתר fcbinside, תחת הכותרת: "בחזרה לבאיירן מינכן? דניאל פרץ משאיר את עתידו פתוח". בהמשך נכתב: "בסאות'המפטון הוא נהנה בעיקר מהמשכיות בהרכב ומהביטחון שניתן לו. עם זאת, אם יחזור לבאיירן, התחרות על המקום בהרכב תהיה קשה – כשנוייר, יונאס אורביג וסוון אולרייך נמצאים בסגל".

דניאל פרץ סאות'המפטון
דניאל פרץ | צילום: רויטרס

פרץ שינה לחלוטין לא רק את העונה של עצמו, אלא גם של המועדון. כשהגיע בינואר הקבוצה מוקמה במקום ה-15 בטבלה, וכעת, 4 חודשים לאחר מכן, היא במקום ה-5, הבטיחה את מקומה בפלייאוף העלייה לפחות, והערב (21:45) תשחק מול המדורגת 2 איפסוויץ' - ואם תנצח תשמור על הסיכוי לסיים במקום ה-2 ולהעפיל אוטומטית לפרמייר ליג.

פרץ עצמו רשם 2 הפסדים בלבד ב-22 משחקים בהם פתח - כשאחד מהם הוא בשבת מול מנצ'סטר סיטי. בדרך הוא והקבוצה רשמו נתון היסטורי של 8 ניצחונות רצופים בכל המסגרות, כשאחד מהם הוא על ארסנל ברבע גמר הגביע. עד לסיום העונה נותרו 2 מחזורים ואם לא יעלה אוטומטית, לפרץ מחכה פלייאוף העלייה שיכלול חצי גמר ואולי גם גמר.