הפסד בבכורה בליגה. פרץ (GETTY) (צילום: ספורט 5)
הפסד בבכורה בליגה. פרץ (GETTY)|צילום: ספורט 5

כמה מהליגיונרים הבכירים שלנו שיחקו היום (שבת) ברחבי אירופה. באנגליה, דניאל פרץ רשם בכורה בצ`מפיונשיפ וספג 2:1 עם סאותהמפטון מול האל סיטי. בהולנד, אוסקר גלוך עלה מהספסל בדקה ה-84 ב-2:2 הביתי של אייאקס מול גו אהד איגלס.  

במשחקה של השוער הישראלי, השער הראשון של האל הגיע מטעות קשה מאוד בהגנה של הסיינטס, כשכדור שהלך אחורה אל פרץ עצר קודם אצל שחקן האל סיטי שהיה במקום, משם הוא לא התבלבל בדרך לראשון. כרבע שעה לאחר מכן הגיע גם השער השני, מכדור קרן של האורחים. רוס סטיוארט עוד צימק את התוצאה בדקה ה-71, אבל תוצאת הסיום נקבעה והישראלי רשם הפסד בבכורה שלו בליגה.

בהולנד, אייאקס הגיעה למשחק לאחר ה-6:0 המשפיל בגביע מול אלקמאר, וגלוך לא קיבל את המקום בהרכב, אולי בשל העובדה תפגוש כבר ביום שלישי הקרוב את ויאריאל בליגת האלופות. במשחק עצמו, קבוצתו של הישראלי כבר הובילה 0:2 בהפסקה, אך ספגה שני שערים במחצית השנייה. 

גלוך עלה רק בדקה ה-84 מהספסל, השפיע מהרגע הראשון והתקרב לשער ניצחון וגם לבישול ניצחון בתוספת הזמן, אך בסופו של דבר לא הצליח להשיג אותו. 

בליגה הקפריסאית, יגאל בקר לא שותף בהפסד 2:0 של קבוצתו אקריטס כלוקראס לאא"ל לימאסול.