בדקה ה-100: 2:3 דרמטי ללאציו על גנואה
קטאלדי העניק שלוש נקודות. לאנס גברה על לה האבר ועלתה שוב זמנית לפסגה


הליגות הגדולות בכדורגל העולמי המשיכו הערב (שישי) ען מספר משחקים מהליגות הבכירות באירופה. במוקד העניינים: לאציו רשמה 2:3 דרמטי ומאוחר על גנואה עם פנדל בדקה ה-100 של המשחק. בצרפת, לאנס חזרה זמ נית לפסגת הליגה.
וואו איזו מחצית שנייה הייתה לנו באולימפיקו. אחרי 45 דקות ראשונות מאופסות, קיבלנו שלושה פנדלים, קאמבק מפיגור וניצחון דרמטי בתוספת הזמן. הכל החל בדקה ה-56, כשפדרו העלה את המארחים ליתרון מהנקודה הלבנה.
6 דקות בלבד עברו לפני שקנת טיילור הצטרף לפדרו הוותיק עם השני של קבוצתו. אבל האורחים לא ויתרו. 5 דקות לאחר מכן רוסלן מלינובסקי צימק גם הוא בפנדל, לפני שוויטיניה איזן את המשחק בדקה ה-75.
לבסוף, דנילו קטאלדי חתם את הפנדל האחרון במשחק עם שער, ניצחון ענק ומאוחר ושלוש נקודות יקרות ללאציו, שכעת במקום השמיני בטבלה. מנגד, גנואה במקום ה-16.
שער אחד בלבד נכבש במשחק הזה, אבל הוא היה בעל חשיבות גדולה מאוד. רובן אגילאר כבש בדקה ה-46 של המחצית הראשונה ועזר לקבוצתו להתאושש מה-3:1 מול מארסיי עם ניצחון. לאנס כעת ראשונה זמנית, נקודה בלבד מעל פריז סן ז'רמן.
מהפך גדול לאורחים, שראו את רוברטו פרננדס כובש לזכות יריבתם בדקה ה-15 של המשחק. קצת יותר מעשר דקות עברו לפני שאנטוניו בלאנקו מצא את שער השיוויון של קבוצתו. לבסוף בדקה ה-71 לוקאס בויה כבש מבישול של טוני מרטינס ובכך קבע את תוצאת המשחק, עם מהפך ושלוש נקודות לזכות אלאבס, שכעת עשירית. אספניול במקום החמישי.
לינטון מיינה כבש את השער היחיד במשחק בדקה ה-29, בדרך לניצחון שני של קלן ב-5 המשחקים האחרונים שלה. קלן כעת עשירית, וולפסבורג מנגד במקום ה-12, לאחר שפספסה הזדמנות לטפס בעצמה למקום העשירי.