(Photo by Alex Grimm/Getty Images) (צילום: ספורט 5)
(Photo by Alex Grimm/Getty Images)|צילום: ספורט 5
המחזור ה-20 של הבונדסליגה המשיך היום (ראשון), כשבורוסיה דורטמונד גברה 2:3 על היידנהיים וניצחה במשחקה הרביעי ברציפות. במשחק נוסף, שטוטגרט ניצחה 0:1 את פרייבורג.

דורטמונד - הידנהיים 2:3
וולדמאר אנטון (44) הבקיע את השער הראשון. צמד של יוליאן נייהאוס (48) הפך בסיגנל אידונה פארק, אך צמד של סרו גיארסי (68, 69) תוך שתי דקות הפך. גיארסי החמיץ פנדל בדקה ה-85. כעת דורטמונד עם 45 נקודות לפני משחק חוץ מול וולפסבורג, בעוד הידנהיים במקום האחרון עם 13.
שטוטגרט - פרייבורג 0:1
שתי היריבות של מכבי תל אביב בליגה האירופית, שנמצאות בצמרת הגבוהה של הליגה הגרמנית, נפגשו למשחק מסקרן. ולמרות זאת, הן סיפקו לנו הופעה לא כל-כך טובה. הן איימו לא מעט על השער, כאשר המארחת הייתה הדומיננטית יותר, ולבסוף גם הצליחה להשיג את הניצחון. המשחק כבר היה נראה גמור אך בדקה ה-89 ארמדין דמירוביץ` כבש שער דרמטי שקבע ש-3 הנקודות יישארו בשטוטגרט. המארחת עולה למקום הרביעי, בעוד פרייבורג במקום השביעי.