N12
פרסומת

מחוץ למסגרת: הערב המאכזב של נונייס

חלוץ ליברפול החמיץ שתי הזדמנויות מפתח, בתקשורת התאכזבו: "סיומת גרועה"

פורסם:
הקישור הועתק
N12
(getty)

אחרי חודש בלי משחק רשמי, ליברפול חזרה הערב - וסיימה את דרכה: הערב (חמישי), המייטי רדס הודחו מגביע הליגה האנגלי לאחר הפסד 3:2 למנצ'סטר סיטי באיתיחד. פאביו קארבליו ומוחמד סלאח הצליחו פעמיים להשוות זמנית, אבל בסופו של דבר נכנעו לערב פנטסטי של קווין דה בריינה - עם שני בישולים, שהעלו את הסיטיזנס לרבע הגמר. מחזיקת גביע הליגה תיפרד מהתואר אחרי עונה אחת.



"הוא הצליח לבשל גול לסלאח באופן אדיב, אבל הסיומת שלו באופן אישי היתה גרועה" - סיכמו את המשחק של החלוץ באתר "90mins". גם מבחינת האוהדים, היו תגובות זועמות כלפיו. אוהד אחד כתב בטוויטר: "הוא לא מסוגל לסיים את ארוחת הערב שלו". נונייס, כזכור, הגיע הקיץ לליברפול תמורת 80 מיליון יורו מבנפיקה - אבל הערב הוא חווה הופעה מאכזבת.

קלופ היה מאוכזב בעיקר מההגנה: "לא היינו צריכים לספוג את השערים שספגנו", הוא אמר בסיום המשחק, "זו תוצאה שנצטרך לחיות איתה". לגבי החשש מפציעה של ג'יימס מילנר: "יש לו משהו קטן, הוא חש לא טוב ורצינו לוודא שזה לא הופך לגרוע יותר".