N12
פרסומת

זווית אחרת: קופרה טראמר בישראל

פנאי קומפקטי חדש לקופרה מגיע ארצה, יתפוס את המשבצת של האטקה הוותיק וינסה לקסום ללקוחות שמחפשים אווירה ספורטיבית במבנה SUV קלאסי יותר מזה של הפורמנטור

פורסם:
הקישור הועתק
צילום: יצרן
צילום: יצרן | צילום: ספורט 5
מבנה C-SUV גדול יתר מהפורמנטור
מבנה C-SUV גדול יתר מהפורמנטור | צילום: ספורט 5

יחידות הנעה וביצועים
הטראמר ישווק בישראל עם שלוש יחידות הנעה. גרסת הבסיס בעלת מנוע ה-1.5 ליטר טורבו, עם סיוע היברידי מתון ובהספק 150 כ"ס, השידוך לתיבה כפולת מצמדים עם 7 הילוכים (כולל מנופי שליטה מההגה) וההנעה קדמית, כאשר ההאצה ל-100 קמ"ש אורכת 9.3 שניות, המהירות המרבית עומדת על 205 קמ"ש וצריכת הדלק המשולבת היא 16.4 ק"מ לליטר.

גרסת הביניים בעלת מנוע 2.0 ליטר בהספק של 204 כ"ס, כאשר כאן ההנעה כפולה וההאצה ל-100 קמ"ש אורכת 7.1 שניות. המהירות המרבית עומדת על 225 קמ"ש וצריכת הדלק המוצהרת היא 12.9 ק"מ לליטר.

גרסת הקצה היא כמובן ה-VZ, גם כן בעלת מנוע 2.0 ליטר אך בהספק גבוה יותר של 265 כ"ס והאצה ל-100 קמ"ש ב-5.9 שניות זריזות. המהירות המרבית גבוה יותר ומגיע ל-243 קמ"ש וצריכת הדלק עומדת על 11.6 ק"מ לליטר.

נציין כי בעולם מוצעות גם שתי גרסאות פלאג-אין, שתיהן משלבות בין מנוע בנזין 1.5 ליטר ומספקות 204 כ"ס או בגרסת ה-VZ בהספק של 272 כ"ס. סוללה קיבולת 19.7 קוט"ש מאפשרת כאן טווח נסיעה של כ-100 ק"מ.
רמות גימור







קופרה טראמר – מחירון: