N12
פרסומת

איטליה נכנעה לפורטו ריקו ותפגוש את ליטא

צפו. קדם אולימפי: אלבארדו (29) נצץ ב-69:80 ויפגוש את מקסיקו בחצי הגמר

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1412455
צילום: ספורט 5

הטורנירים הקדם אולימפיים בכדורסל נעלו הלילה (בין חמישי לשישי) את שלב הבתים, וזה קרה לאחר שבטורניר בסן חואן פורטו ריקו המקומית רשמה 69:80 על איטליה וסיימה לפניה, כאשר במקביל מקסיקו גברה 81:92 על חוף השנהב שהודחה.



פורטו ריקו - איטליה 69:80

 


רבע אחרון עצום של המארחת העניק לה את המקום הראשון בבית, מה שיסדר לה מפגש מול מקסיקו בשלב הבא. פורטו ריקו ירדה למחצית בפיגור 5, אך רבע אחרון של 12:23 לזכותה העניק ניצחון יקר שמנע ממנה מפגש עם ליטא החזקה. 

פרסומת


חוסה אלבארדו היה ה-שחקן של הלילה עם 29 נקודות כולל 7 מ-10 לשלוש, כאשר לצידו ג`ורג` קונדיט תרם 15 נקודות משלו. איטליה, לה מחכה קרב מסקרן נגד ליטא, הובלה על ידי דנילו גלינארי, אך 14 נקודותיו לא הספיקו.

צפו בתקציר בנגן למעלה >>

 



מקסיקו - חוף השנהב 81:92

 


גם כאן היה משחק צמוד שנסגר בזכות רבע אחרון גדול. מקסיקו ברחה עם 12:24 בדקות הסיום, ובכך נמנעה מהפתעה שהייתה מותירה אותה בחוץ. אקס הליגה הישראלית, פול סטול, נצץ עם משחק ענק של 23 נקודות ו-11 ריבאונדים בדרך לניצחון.

צפו בתקציר בנגן למטה >>