"מועדון מישראל הציע 3 מיליון דולר לחואן קוואדרדו"
דיווח: הצעת עתק הוגשה לקולומביאני בן ה-38, שרוצה לשחק בליגה אחרת

שם ענק היה על הרדאר הישראלי. על פי דיווח שפורסם אתמול בלילה (שלישי) בקולומביה, חואן קוואדרדו קיבל הצעה בסך 3 מיליון דולר ממועדון בליגת העל, אבל הוא דחה אותה.
העיתונאי אלכסיס רודריגס טען כי קוואדרדו בן ה-38 דחה הצעות גם מערב הסעודית וקטאר, שכן הוא מכוון לשחק ב-MLS ובליגה המקסיקנית. חזרה הביתה לקולומביה, אחרי 17 שנים מחוץ למדינתו, לא עומדת על הפרק.
קוואדרדו, שמשחק כקיצוני התקפי/מגן ימין, בילה את העונה החולפת בפיזה האיטלקית וכבש שער ב-19 הופעות בסרייה A. כידוע, מכבי תל אביב שמה את ידה על שם גדול אחר לעמדת המגן הימני - ג`יימס טברנייר, שנחת בישראל ואמור לחתום בקרוב בקבוצה באופן רשמי.
לקוואדרדו קריירה עשירה במיוחד. הוא החל את דרכו באירופה באודינזה, משם עבר ללצ`ה ואז הפך לכוכב בפיורנטינה, מה שסלל לו את הדרך לצ`לסי. אחרי קדנציה לא מרשימה באנגליה הווינגר חזר לארץ המגף ושיחק 8 שנים ביובנטוס, לפני שעבר לאינטר, אטאלנטה וכאמור פיזה.
יש להבהיר כי בדיווח המקורי לא צוין איזו קבוצה ישראלית התעניינה בשירותיו של אחד הקולומביאנים הגדולים בכל הזמנים.
