קרלו ברוצ`יץ`: "אין לי בעיה שיחליטו לשחק בשבוע הבא"
שחקן סכנין, קרלו ברוצ`יץ`, מפתיע: "מרגיש בטוח ומדבר עם הזרים האחרים"


מאז שהחלה המערכה מול איראן, לא מעט זרים עזבו את ישראל. אבל יש כמה שהחליטו להישאר, ואפילו מוכנים שהליגה תתחדש במצב הנוכחי. אחד מהם הוא שחקנה של בני סכנין,
, שאף נמצא בישראל עם אשתו וממש לא מתכוון לעזוב בקרוב.
"כן, היו לנו כמה אזעקות. הלכתי לישון בממ"ד, אז זה לא קל, אבל זה המצב. מה אנחנו יכולים לעשות?".
"זה לא קל. הימים הראשונים היו אינטנסיביים. פחדנו קצת, אבל עברו כמה ימים ואני יודע שעבור ישראלים זה מצב נורמלי. התחלנו להסתגל למצב ועכשיו אנחנו מתאמנים אז אפשר לא לחשוב על המלחמה, לפחות באימונים, אז קצת יותר קל".
"אשתי לא רוצה לעזוב בלעדיי, היא רוצה להישאר איתי. אנחנו עוברים את זה ביחד".
"עבורי זו לא הפעם הראשונה. הייתי פה בפעם הקודמת שהיתה מלחמה עם לבנון ואני מבין את המצב, אבל אני מרגיש בטוח פה. אני מאמין שישראל חזקה ויכולה לשרוד את זה. אבל עבור מי שפה בפעם הראשונה, אני מבין אותם כי כשאתה חווה מלחמה פעם ראשונה בחיים שלך, אתה מפחד כמובן".
"כן, אני מדבר איתם. אני אומר להם שהמצב בסדר. אבל לכל אחד יש דעה משלו ואי אפשר לעשות כלום לגבי זה".
"יש אימונים בבוקר ואם יש אזעקות, אנחנו הולכים למקלט. הכל בטוח פה. בהנהלה שולחים לנו הודעות, שואלים איך אנחנו ואם אנחנו צריכים משהו. הם בסדר".
"הם חלוקים. הם מדברים יותר על איראן ואיחוד האמירויות, כי יש שם יותר אנשים מקרואטיה. התקשורת נמצאת שם ולא פה".
"תלוי מה יחליטו בליגה. עבורי אין בעיה אם יחליטו לשחק בשבוע הבא. בשבילי המצב הנוכחי זו המציאות וזה נורמלי".
"אני מקווה".
