(מאור אלקסלסי) (צילום: ספורט 5)
(מאור אלקסלסי)|צילום: ספורט 5
“גאה בשחקנים“. אראל (אלן שיבר) (צילום: ספורט 5)
“גאה בשחקנים“. אראל (אלן שיבר)|צילום: ספורט 5
לצד תצוגת התכלית שהייתה לנו בבלומפילד הערב (ראשון), היה לנו משחק נוסף בליגת העל - 2:2 בין הפועל חיפה והופועל פתח תקוה בסמי עופר. בסיום התייחסו המאמנים לחלוקת הנקודות ולעונה.

"ריכוז היה חסר בדקות הסיום בגול השני שהם הבקיעו", אמר עומר פרץ, "היינו צריכים להגן טוב יותר ברחבה, היה משחק עם הרבה אירועים ומצבים לשתי הקבוצות, יכולנו להגדיל מ-0:1 את התוצאה לצערי לא קרה, יכול היה להיגמר בסוף גם לצד השני".

רצינו לנצח פה אבל עם איך שהתפתח המשחק, התוצאה די משקפת. איזו הפועל פ"ת ניראה? יש לנו קבוצה יצירתית עם חלק מוכשר מאוד מקדימה יכולים לנצח גם את הגדולות כל משחק פה קשה בליגה".

גל אראל מנגד הסביר: "נהניתי מתצוגת כדורגל טובה של הקבוצה אבל מאוד מאוכזב מהתוצאה. הייתה לנו שליטה מוחלטת ויצרנו מצבים וכשאתה לא כובש אתה מקבל וזה בדיוק מה שקרה לנו, זרקתי את כל הכלים ההתקפיים בסוף".

"אם תסתכל עובדתית אנחנו צוברים פחות נק` מפתיחת העונה אבל מתחילים להתגבש כקבוצה, שחקנים נכנסים לעניינים ואם ההפסד לאשדוד 1:4 ידענו לבוא היום ולהציג כדורגל טוב והתקפי, לצערי כבשנו רק שני שערים ולקחת נקודה".

"יש עד ינואר הרבה נקודות זה קצת רחוק להסתכל לינואר, הגיע בלם נקווה שיותיר רושם חיובי ויצטרף אלינו יש לי שחקנים טובים שעובדים קשה ורוצים ללמוד ואני גאה בהם".
רותם חטואל התייחס גם הוא למשחק שלו הערב: "כן מבחינה אישית היה לי משחק טוב אבל שוב אני שואף להבקיע כל הזמן, בסדר. אני מצפה מעצמי ליותר וחושבשאנחנו קבוצה טובה, קיבלנו גול בדק` טובות שלנו, זה לא יכול לעבור על סדר היום אנחנו לעולם לא יכולים לקבל גולים כאלו אבל חזרנו מפיגור פעמיים והראינו אופי, נעבוד על מה שצריך בפגרה ונחזור חזקים יותר".

"מהרגע שהגעתי לפה מה שאני צריך זה דק` משחק ושמישהו ידחוף אותי וגל עושה את זה ומעריך אותו על זה, אני רוצה לתרגם את זה לשערים ומספרים, עם עבודה קשה זה יגיע בסוף".

"יותר עבודה קשה ממני, לכל אימון ורגע גם כשטוב לא לעצור ואני בטוח שדברים יסתדרו. איפה יהיו הפועל חיפה בסוף העונה? פלייאוף עליון".

יהונתן כהן מנגד, שכבש את הראשון כבר בדקה השנייה, סיכם: "התגעגעתי לארץ כיף גדול לכבוש, במיוחד במועדון כזה כיף גדול. אני חושב שעשינו מהלך טוב, אני זוכר את הגול שחר הוציא לי כדור רוחב סיימתי כמו שאני עובד ויודע ברוך השם שמח לכבוש את השער הראשון".

"רואים שאנחנו מגיעים ומשחקים כדורגל כמו שרוצים ומתכוננים כל השבוע ומייצרים יתרון גם מול אשדוד ומול סכנין פעמיים וגם היום מגיעים לצלחת ולא אוכלים את האוכל בסוף, נלמד ננקה את הראש בפגרה אנחנו צריכים להיות יותר קילרים בסיומת ולסיים משחקים בלי לספוג אבל מאמין שיהיה בסדר".

"פעם ראשונה בלי חוזה היה לי מוזר, חיכיתי להצעות וזה לקח הרבה זמן יצאלי מצויין עם הפועל פ"ת שנינו רצינו בזה, אחד המועדונים הגדולים בארץ עם קהל מטורף קיבלו אותי בזרועות פתוחות וכיף לי פה אני שמח. חומרת פציעה? מקווה מאוד נעשה אולטראסאונד ואם טיימינג להיפצע זה עכשיו".