N12
פרסומת

76 נקודות ספסל. "הת`אנדר פשוט טובים מדי"

ג`רד מקיין וג`יילין וויליאמס ("התחפש לג`יילן") הובילו לשיא מועדון מול הספרס

פורסם:
הקישור הועתק

כאן האלופה. אוקלהומה סיטי הגיעה הלילה (בין שישי לשבת) לסן אנטוניו והחזירה לעצמה את יתרון הביתיות בגמר המערב עם ניצחון 108:123 בהובלת שיי גילג`ס אלכסנדר והספסל שלה. 

ה-MVP קלע 26 נקודות לצד 12 אסיסטים והמחליפים שלה קבעו שיא מועדון בפלייאוף עם 76 נקודות ספסל, כאשר ג`רד מקיין קלע 24 נקודות, ג`יילין וויליאמס 18 (5 מ-6 משלוש) ואלכס קארוסו 15. 

הספרס הובילו 0:15, ג`יילן וויליאמס נעדר בשל פציעה בשריר הירך האחורי ואג`יי מיצ`ל שפתח במקומו נפגע גם כן וסיים את חלקו בתחילת הרבע השלישי, אבל כל זה לא עניין את הת`אנדר שעלו ל-1:2 והתקרבו לסדרה על הטבעת. 

בתקשורת האמריקאית שיבחו: "בין אם אתם אוהבים אותם או לא, לת`אנדר יש תשובות לכל השאלות במבחן. הם פשוט טובים מדי, יש להם עומק משוגע. ג`יילין וויליאמס התחפש לג`יילן ושינה את המומנטום עם 4 מ-5 מחוץ לקשת בחצי הראשון. זה בלתי נתפס שהם מנצחים ככה את הספרס בלי ג`יי דאב". מג`יק ג`ונסון צייץ: "OKC הראתה לכולנו בדיוק למה היא האלופה". 

"ידעתי שג`רד יודע לשחק, אבל אחרי שצירפנו אותו בטרייד לא ידעתי שהוא ישחק ככה", אמר גילג`ס אלכסנדר, "אחרי כמה משחקים שראיתי אותו הבנתי שהוא מסוגל לזה - כי הוא פשוט מלא בביטחון". 

הספסל של הת`אנדר מוביל 64:183 בסדרה על זה של הספרס, שקלע 23 נקודות בלבד במשחק 3. בין ראשון לשני החבורה של מארק דייגנולט תנסה להשיג את ה-1:3 שיקרב אותה משמעותית לגמר ה-NBA. 

מקיין נשאל במסיבת העיתונאים על כך שדריל מורי שלח אותו בטרייד מפילדלפיה, והוא השיב: "אני אף פעם לא מנסה להוכיח שמישהו טעה. אני מנסה לשמור על גישה חיובית. אני אוהב להוכיח לסביבה שלי ולאנשים שמאמינים בי שהם צודקים".