דני אבדיה: "לא חשבתי שלהיות באולסטאר זה משהו ריאלי"
רגע לפני שיעשה היסטוריה, הישראלי הראשון באולסטאר בראיון מיוחד לערוץ הספורט. השותף שהוא הכי מחכה לו ("לא שיתפתי פעולה עם שחקן כזה"), הקשר למדינה ("מרגיש שכל עם ישראל איתי") והמחווה המוזיקלית המפתיעה שאולי תגיע



"וואו. אני עוד מעכל, עם כל השבוע המטורף הזה. זה מדהים, זו הגשמת חלום. אתה עובד מאוד קשה בשביל זה, זה לא בא ברגל. אני שמח שאני נמצא פה".
"לא חושב שדמיינתי את זה. מאז שהתחלתי לשחק, גם בליגה, לא הסתכלתי על הבמה הזו כמשהו מאוד ריאלי. האמנתי בעצמי כשחקן, אבל לראות את כל השחקנים ולהיות איתם בקבוצה אחת - זה מדהים. לשתף פעולה עם מוחות הכדורסל הכי טובים בעולם, זה מטורף מבחינתי".
"יהיה לי נחמד לשחק עם וומבי (ויקטור וומבניאמה), כי אף פעם לא יצא לי לזרוק אלי אופים למישהו כזה גבוה וארוך. אני חושב שיוקיץ` הוא אחד השחקנים שאני אוהב לשחק איתם. הקבוצה שלנו, טים וורלד? הצגה. אני אוהב אותם מאוד".
"אני חושב שניתן בראש, נראה שהעולם לא פראייר. אבל צריך גם ליהנות מהמשחק. אתה בא ליהנות מהחוויה, בין אם תקלע יותר או פחות, הכל בסדר. אנחנו נהנים מהחוויה ומקווים לנצח".
"אין לי מושג, זה לא לשיקול דעתי כרגע. יש לנו מאמן סרבי, שאולי יסמוך עליי לפתוח בחמישייה. נקבל מה שיש, הכל טוב. גם אם לא אפתח, הכל בסדר - אני אעלה מהספסל, נרים את האנרגיות".
"אני אשמח לקבל MVP. אני מקווה לזרוק מספיק. כן, למה לא? אחלה הגשמת חלום".
"אני רואה את זה בתור פרגון. אני מרגיש שהמדינה אוהבת ותומכת בי. אני מאוד מאוד אוהב אותם. אני מרגיש שכשאני עולה לפרקט, אני עולה עם המון אנשים יחד איתי. כאילו אני עולה עם עם ישראל על המגרש. אבל ניסיתי קצת להתנתק בזמן האחרון, גם הרבה מכרים, חברים ומשפחה ששלחו הודעות - לא הגעתי לכולם ועניתי. אני שמח שיש עם ומדינה מאחוריי, זה כיף. אני אוהב לייצג אותם".
"כשהמאמן דרקו (ראיאקוביץ`) דיבר איתנו, וכל הקבוצה היו מסביב - זה היה הכי מרגש".
"הנוכחות שלהם מקסימה, אני מאוד מאוד שמח שהם פה איתי. לעולם לא חשבתי שאבא ואמא ישבו ביציע, ויראו את הבן שלהם משחק במשחק האולסטאר. אבל מגיע להם, כי הם עשו דרך גם בלחנך אותי וגם לדאוג שאני בנאדם טוב, שאני לא מתלונן גם כשקשה ולהישאר עם הרגליים על הקרקע כל הזמן. בסופו של דבר, זה תוצר שלהם - אין לי מה לעשות חוץ מלייצג אותם על המגרש, ולהגיד תודה על כל מה שהם עשו".
"אני שומע דברים רגועים יותר. לא אוהב כשמערכת העצבים שלי כל הזמן בבומים, אני לא משחק טוב. אני צריך להירגע טיפה. אולי נעשה מחווה לאריק איינשטיין, נראה. בכל זאת, נולדנו באותו יום".
