"לשחק בארץ? רק אם לא הייתי מכיר את הנפשות הפועלות"
בראיון בלעדי ל-N12 לפני שנה וחצי, אביו של נועם יעקוב, שחתם לחצי שנה בהפועל ירושלים, הצהיר כי יעדיף שבנו לא ישחק בליגת העל של ישראל והוסיף: "אפילו אם מכבי ת"א תציע חוזה התשובה תהיה חד משמעית לא" • הדבר הבא של הכדורסל הישראלי - בקרוב במגרשים בארץ


החתמה מפתיעה. נועם יעקוב בן ה-18, השייך לוילרבאן הצרפתית שקבוצת הבוגרים שלה משחקת ביורוליג, הושאל היום (רביעי) להפועל ירושלים, שחיפשה גארד מחליף לנועם דברת שנפצע לאחרונה. חזרנו לראיון בלעדי שערכנו איתו ועם אביו, יונתן, לפני כשנה וחצי למגזין N12, שם הצהיר האב כי לא ירצה שבנו ישחק בליגת העל.

יעקב צפוי להצטרף בקרוב לאימוני הקבוצה ולעזור לה במאבקים באירופה, בליגה הישראלית ובגביע המדינה, שם הוגרלה הקבוצה מול הפועל תל אביב. הוא משחק בנבחרת העתודה ונמצא בפנקסים של כל הקבוצות המובילות באירופה ואף ב-NBA. הקבוצה לה הוא שייך, וילרבאן, נמצאת בבעלות כוכב העבר של ה-NBA ונבחרת צרפת, טוני פרקר.
