לא מדובר בהשקה של אייפון חדש או בתור של אנשים שמחכים למתנות בחינם - בימים האחרונים ישראלים רבים כמעט מכל רחבי הארץ מחכים בתורים ארוכים בתל-אביב למאפים של "מטרלו".
מתחילת המלחמה, במקום תיירים ו"פודי'ז" שמגיעים מכל רחבי הארץ, עדי פרץ ו"מטרלו", מעין זיוון שברמת הגולן, מאכילים את המילואימניקים. "האמת, לשרת את כל המילואימניקים שבאו לשמור עלינו בסוף, שעזבו הכול ובאו אלינו הביתה, אתה מרגיש איזשהו חלק, סוג של מילואים", מסביר עדי פרץ, הבעלים של המקום.
כעת "מטרלו" התחילו לפעול לחודש בלבד בתל אביב, וגם המחירים נוחים: עד 22 שקלים בלבד למאפה. בשעה 13:00 בערך הכול כבר נמכר. "יכול להיות שתעמדו הרבה זמן ובסוף ייגמרו הקרואסונים", מגיב פרץ על התורים הארוכים, שהצליחו להפתיע אותו. "זה קורה (לאנשים), וזה סופר מבאס".
להבדיל מקונדיטוריות אחרות ב"מטרלו" מנסים להתרחק מטרנדים ומאפים שמצטיינים בעיקר בתמונות. "אני פחות מתחבר לתרבות ה'נשפך', בשביל האינסטגרם. יותר לטעם עמוק, מרוכז", מתאר פרץ.
פופ-אפ מטרלו בשרונה מרקט, פתוח בימים שני-שבת, מ-08:00 ועד שנגמר. פתוח עד 22 במרץ.