איך תשמרו על הפירות והירקות שלכם טריים גם בקיץ? הגענו אל השף שחר לוי כדי ללמוד את כל הטריקים והסודות.
לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
בצל – לארוז כל בצל בנפרד בנייר עיתון ולשמור במקום קריר ואפל
תפוח אדמה – ניתן לשמור ביחד עם תפוחי עץ להארכת חיי המדף
פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה – להניח גבעולים בכוס מים ולשמור במקרר או בטמפרטורת החדר
חסה – לעטוף בנייר סופג ולהכניס לקופסה סגורה במקרר
עגבניה ומלפפון – לשמור מחוץ למקרר ולהרחיק את המלפפונים מהעגבניות
אבוקדו – אם רוצים לשמור אבוקדו חתוך, יש למרוח עליו שמן זית או מיץ לימון למניעת השחרה
פרי הדר – לשמור מחוץ למקרר
בננה – לעטוף עם נייר כסף את ראש הבננה. בננה שמתחילה להרקיב – להכניס למקפיא