את הטרנד החדש של קינוחים מיניאטורים בקערה עם חלב כמעט כל קונדיטור ניסה, אך מעטים זכו לטעום מהם בחודשים האחרונים. הקינוחים הקטנים לא יוצאים הרבה מעבר לגבולות הרשתות החברתיות ובעיקר מצטלמים יפה, אך עדיין נדמה שהתופעה הופכת לממכרת יותר ויותר ככל שעובר הזמן.
לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
"חלק שאלו אותי אם משעמם לי שאני עושה את זה", סיפרה אביה מג'הז, בעלת "אביה פטיסרי" מראש העין. "הכנתי כבר אלפחורס, מקרונים, עוגיות שבלול שחור לבן וקוקילידה. זה פשוט ממכר, אני כל הזמן חושבת על מה יהיה הדבר הבא שאני אכין".
הטרנד החל אומנם כתחביב, אך עם הזמן החלו להגיע בקשות להפוך אותו לעסק של ממש. "אתה יודע כמה אנשים שאלו אותי אם אני מוכרת את זה? אמרתי להם שאין מצב, אני לא אשב עכשיו לעשות את זה שעות על קערת קורנפלקס – ואלפים רצו", אמרה מג'הז.
"הטרנד הזה התחיל בטיקטוק לפני חודשיים, כשעוד היינו בתקופת הקורונה והיה סגר, אז אנשים הפכו להיות מאוד יצירתיים", סיפרה מיכל ליובימוב, יוטיוברית אוכל. "זה התחיל באמת מפנקייק וגלש אחר כך לעוד קינוחים, ככה שזה מאוד כיף. זה גם מצטלם יפה, וגם בסופו של דבר זה מאוד טעים".
כמו כל טרנד אחר, ישנם שיגידו שגם זה יחלוף בקרוב לטובת השיגעון הבא אחריו. ועדיין, קשה שלא להתאהב בקערות המרשימות והטעימות האלו, שמצליחות להמתיק במעט את התקופה הקשה שעוברת על כולנו בצל נגיף הקורונה.