המיצב החדש והליינאפ הנוצץ: נובה חוזרת לברנינג מן
בפעם השלישית, מיזם Nova Heaven חוזר למדבר נוואדה עם מיצב חדש שעליו ייחרטו שמותיהם של 413 הנרצחים וארבעה לילות של מוזיקה. וינטג' קלצ'ר, אנה, מקס סטיילר ו-LP Giobbi יצטרפו לאינפקטד מאשרום, דרקו, רפאל, קפטן הוק ושורה ארוכה של אומנים ישראלים

מיזם Nova Heaven, שנולד כדי להנציח את קורבנות טבח פסטיבל נובה ואירועי המוזיקה הסמוכים ב-7 באוקטובר, יחזור השנה בפעם השלישית למדבר של נוואדה. לצד מיצב האומנות, שנועד להפוך את הזיכרון למרחב של חיבור, ריפוי ותקווה, תקיים הקהילה ארבעה לילות של מוזיקה בברנינג מן 2026 - עם כמה מהשמות הגדולים ביותר בסצנה האלקטרונית העולמית לצד שורה ארוכה של אומנים ישראלים
בראש הרשימה נמצא וינטג' קלצ'ר, מהדיג'ייז הברזילאים המצליחים בעולם, שינגן סט בק טו בק עם עומרי דוט הישראלי. גם אנה, הדי-ג'יי הברזילאית המצליחה, שבשלבים מוקדמים של המלחמה תמכה בפלסטין אך שינתה את עמדתה ואף יוצאת עם הדי-ג'יי הישראלי פרידום פייטרס (שחף אפרת), תנגן במיזם. עוד שמות בין-לאומיים בולטים שינגנו: מקס סטיילר, אחד השמות הבולטים בסצנת האינדי דאנס והטק-האוס, כשלצדם שמות בולטים נוספים כמו LP Giobbi האמריקאית.
השנה משנה המיצב את צורתו. על פי התכנון, הוא יורכב מ-18 משולשים מוארים שעליהם ייחרטו שמות 413 הנרצחים, לצד שישה משולשים גדולים שיפנו אל השמיים ויקרינו אלומות אור. המבנה נשען על צורתו של סמל "לוחם האור", שנולד מתוך מבנה ההצללה המזוהה עם פסטיבל נובה.
ברנינג מן עצמו יתקיים השנה בין 30 באוגוסט ל-7 בספטמבר תחת הנושא "Axis Mundi" ("מרכז העולם"). האירוע מקים מדי שנה את בלאק רוק סיטי, עיר זמנית בלב מדבר נוואדה, ומושך אליה עשרות אלפי משתתפים מרחבי העולם. בניגוד לפסטיבל מוזיקה מסורתי, אין בו במה מרכזית או ליינאפ רשמי אחד: המשתתפים, הקאמפים והארט קארס הם שיוצרים את המיצבים, המסיבות, המופעים והמרחבים הקהילתיים.
