במהלך התכניות האחרונה הכריזה קותי על פינה חדשה בשם "קותי סבג אופה לך" במהלכה אנשים שונים מנסים להכין לקותי את העוגה המושלמת. היום בתכנית, בחר השף אביב משה ממסעדת "מסה" את העוגה המנצחת. לאחר שטעם מכל העוגות בחליט אביב כי העוגה של מתמודד מס.3, יוסי ביטון היא העוגה הטובה ביותר. קבלו את המתכון המלא. בתאבון!

קותי בחדר האחות (תמונת AVI: mako)
קותי והשף אביב משה היום באולפן|תמונת AVI: mako

מתכון עוגת-גבינה /יוסי ביטון

•תבנית 28

מצרכים

•750 גרם רקוטה פרסקה

•250 גרם גבינת שמנת

•תמצית וניל או סוכר וניל

•2 כפות אינסטנט פודינג וניל

•5 ביצים

•1 וחצי כוס סוכר

קרם

•1 שמנת מתוקה

•1 כוס חלב

•1 אינסטרט פודינג וניל

להקציף הכל יחד עד שמתקפל קרם יציב

הכנה

להפריד את החלבונים ולהקציף עם הסוכר לקצף יציב.

לערבב את הגבינה וניל 1/4 כוס סוכר להפחית מהכמות סוכר שיש ופודינג בקערה עם החלמונים. לאחר מכן לקחת מעט מהקצף החלבונים ולאחד עם העיסת גבינה בצורת קיפול להמשיך כך עד סיום כל הקצף.

לרסס תבנית לצקת הכל ולהכניס לאפייה בחום 200 מעלות 1/4 שעה ולאחר מכן להוריד חום ל- 150 מעלות למשך 30 דקות עד שהגבינה מתיצבת

בתאבון!