המקום: "ARIA", הממוקמת ברחוב נחלת בנימין בתל אביב, מוגדרת כ"מתחם בילוי עדכני", ועינת ארליך, לקוחה קבועה, מדגימה את הרעיון הזה היטב: "אני יושבת למטה בבר, ואז אני עולה ואוכלת במסעדה".

"אז מה שאת אומרת זה בדיוק הקטע הכי חשוב ומדליק במקום," אומרת מבקרת המסעדות שלנו, תמרה אהרוני.  "זו חוויה שלמה. שתי קומות, בתחתונה בר ובעליונה מסעדת שף, שממוקמות בבניין אקלקטי ישן שעשו לו שיפוץ מדהים. השף הוא גיא גמזו, והוא מוכשר ומחונן, האוכל מעולה, הקוקטיילים מיוחדים ומוקפדים, ויש כמה קטעים מאד נחמדים: שלישי הוא ערב פיש אנד צ'יפס, עם דיג'יי (גילוי נאות- בדרך כלל זה אבא שלי), יש אופציה של ארוחת טעימות - במחיר של 120- 130 ₪ תוכלו לבחור שבע מנות מתוך תפריט של עשר. מומלץ מאד.

השף דוגל בחומרי גלם טריים, אז הוא עושה ספיישלים לפי מה שהוא מוצא באותו יום בשוק. ביום שבו אני באתי הוא מצא דג חרב בגודל שלי בערך, ועשה ממנו כל מה שאפשר לעשות מדג חרב, תחת הכותרת "ספיישל חרבות": דג חרב ברוטב מיסו לבן, סשימי חרב עם גווקאמולי ואפונת שלג, קרפצ'יו חרב בפסיפלורה וצ'ילי... חוץ מזה אכלנו קוקי סאן ז'אק שאני מוכנה לשחות ברוטב שלו - רוטב מדהים של שקדים וסרטנים כחולים,  ואספרגוס בפונדו של גרוייר ופקורינו עם פירורי לחם.

לסיכום: לכו לARIA. לבר, למסעדה, לטעימות, לפיש אנד צ'יפס, או לספיישלים".

 "הם יודעים שארליך ואני באים?", שואל אטדגי. 

עוד בבילויים:

"הבילויים" עם אסף אטדגי ועינת ארליך, א'-ד', 10:00 עד 12:00, ערוץ 24

>> לדף הפייסבוק של "הבילויים" לחצו כאן