דג בקארי

דג לברק מפולט וללא עור
למון גראס
סלרי
פלפל אדום
אבקת קארי
פפריקה מתוקה
כורכום
אבקת מרק עוף
שמן שומשום
שמן קוקוס
חלב קוקוס
גזר
שום
בצל
סוכר
אורז בסמטי

כמויות ואופן הכנה מדויק לא קיימים אצלנו – מתכון של דיויד ברוזה – לא בטוח שניתן לפרסם, אבל יש לברר זאת ישירות מולו.

פרגיות בסחוג

4 פרגיות
4 כפות שמן זית
3 כפות סחוג ירוק

אופן הכנה:

  1. מערבבים בקערה את כפות שמן הזית עם הסחוג.
  2. מושחים את הפרגיות בתערובת, וצולים על הפלנצ'ה במשך כ-2-3 דקות מכל צד.

סלט עגבניות חריף

2 עגבניות
צרור כוסברה
3 שיני שום
פלפל ירוק חריף אחד
כף שמן זית
מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. חותכים עגבניות לקוביות.
  2. פורסים את השום והפלפל החריף לפרוסות דקות.
  3. קוצצים את הכוסברה.
  4. מערבבים את כל החומרים לסלט, ומתבלים בשמן זית ומלח.

פבלו אוכל וחברים- שישי ושבת 14:00 – ערוץ 24