"אנשים כבר לא מתחתנים מתוך מחשבה מספקת, צריך גם לראות עם מי אתה מתחתן, לבדוק הרבה דברים לפני שמתחתנים", זו התשובה של מיקה קרני לשאלה למה לא מעט זוגות ממהרים, אולי מדי, לעמוד תחת חופה. בנוסף, שוחחו השניים על דברים קצת יותר אופטימיים, כמו למשל האלבום החדש שלה, "לצעוק בשקט", וכמובן, איך לא, על אוכל. הנה מתכוני התכנית: 

סלמון מעושן

400 גרם סלמון מעושן בפרוסות

100 גרם גרגר נחלים

לימון

3 כפיות גדושות של ממרח חזרת

מעט שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

 

  1. מניחים גרגר נחלים על הקרש. סלמון מעל.
  2. חותכים לימון לרבעים וסוחטים 2 רבעים.
  3. מניחים 3 כפיות של חזרת בצד.
  4. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן זית.

סלט סטייק יפני

2 נתחי סינטה

מלח גס

פלפל גרוס

2 צנונים יפנים

חופן צנוניות

פלפל אדום חריף

חופן כוסברה

2 כפות טחינה גולמית

2 כפות מים

כפית סויה

מיץ לימון מחצי לימון

שמן זית

אופן ההכנה:

 

  1. פורסים צנון וצנונית, וקוצצים פלפל וכוסברה. שמים בקערה.
  2. מכינים רוטב: טחינה, מים, סויה ולימון. עד לקבלת רוטב חלק.
  3. מכינים את הסטייקים – מתבלים במלח ופלפל וצולים על הפלנצ'ה כ-3-4 דק' מכל צד.
  4. מוציאים ופורסים. שופכים את מיצי הסטייק לרוטב ומערבבים.
  5. מניחים את פרוסות הסטייקים על הסלט ושופכים מעל את הרוטב.

 בתיאבון!

"פבלו, אוכל וחברים", שישי ב-16:20 ושבת ב-17:00, ערוץ 24

>> גם לכם יש מתכון מנצח? ספרו לנו ואולי תזכו

>> לכל התוכניות של "פבלו, אוכל וחברים"