"מילאתי את הפרטים, שלחתי, ומעולם לא קיבלתי שום תשובה. חשבתי שאני פשוט לא טובה מספיק. שנה אחרי זה, חברים שלי אמרו לי 'את חייבת חייבת להירשם עוד פעם'. אז אמרתי בסדר, ונרשמתי. שניה אחרי זה קיבלתי מייל שמודה לי ההרשמה ומציין את מספר המתמודד שלי... והבנתי שבפעם הראשונה פשוט לא לחצתי SEND".
מזל שהיא לא התייאשה. קבלו את המתכונים של לינה (רק אל תשכחו ללחוץ על הכפתור שמפעיל את הכיריים):
צלעות טלה על פתיתים בלימון כבוש וכוסברה
צלעות טלה
שמן זית
מלח
פלפל
לפתיתים:
כוס פתיתים
כוס מים
כף לימון כבוש
צרור כוסברה
כפית שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שמן
אופן ההכנה:
- מטגנים את הפתיתים במעט שמן במשך כחצי דקה.
- מוסיפים את השום והלימון הכבוש ומטגנים עוד כדקה.
- מוסיפים את שאר מרכיבי הפתיתים מערבבים ומכסים למשך כ-10 דק' או לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מתבלים את צלעות הטלה במעט שמן זית, מלח ופלפל וצולים משני הצדדים על הפלנצ'ה.
- מגישים את הצלעות על הפתיתים.
כרוב אדום בקסיס
כרוב אדום
בצל אדום
כ-8 שזיפים מיובשים ללא גלעינים
כוס יין אדום
כוס ליקר קסיס
כף ג'וניפר (זרעי ערער)
פרוסות חזה אווז מעושן
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- פורסים את הכרוב והבצל ומאדים במחבת גדולה.
- כשמתחילים להתרכך, מוסיפים את פרוסות חזה האווז ומקפיצים במשך כדקה.
- מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עוד כ-12 דק'.
בתיאבון!
>> יש לכם מתכון מנצח? היכנסו, שתפו, ואולי תזכו
>> לכל התוכניות של "פבלו, אוכל וחברים"
"פבלו, אוכל וחברים", עונה 2, שישי ב15:00 ושבת ב11:00, ערוץ 24