mako
פרסומת

חייל חשוד בהטרדה מינית של בת 9: "את רוצה לראות את הגוף שלי?"

המשטרה עצרה צעיר בן 22 בחשד שהתכתב עם ילדה, והציע לה הצעות מיניות. החייל, שנעצר לאחר שהוריה של הילדה הגישו תלונה במשטרה, קשר את עצמו לאירוע ומעצרו הוארך בחמישה ימים נוספים לצורך השלמת פעולות חקירה

שמעון איפרגן​
פורסם:
וואטסאפ, טלפון, אילוסטרציה
וואטסאפ, טלפון, אילוסטרציה
הקישור הועתק

שוטרי תחנת משטרת רחובות עצרו אתמול (שלישי) חייל בן 22 בחשד שהתכתב עם ילדה בת 9.5 והציע לה הצעות מיניות. על פי החשד, החייל התקשר בשיחת וידאו בוואטסאפ לילדה והציע לה לראות את גופו. "את רוצה לראות איך אני נוגע בעצמי?", אמר.

הוריה של הילדה הגישו תלונה בתחנת המשטרה והחייל נעצר, בחקירתו הוא קשר את עצמו לאירוע. במהלך דיון עניין הארכת מעצרו בבית משפט השלום בראשון לציון, ביקש חוקר המשטרה להאריך את מעצרו כדי לבצע פעולות חקירה בתיק.

מנגד, פרקליטתו של החשוד טענה שמדובר באירוע שהתרחש לפני כחמישה חודשים וביקשה לשחרר אותו למעצר בית בפיקוח הוריו.

השופט גיא מימון קבע שהחשוד יישאר במעצר עוד חמישה ימים נוספים משום שמדובר בעבירות חמורות המקיימות עילה של מסוכנות.